Aamulla Sakke+pojat tuli hakeen mut töistä ja suunnattiin suoraan elonkiertoon ihaileen valkoista maisemaan! Oli kyllä todella kaunista ja rauhallista ei näkynyt ketään muuta mailla eikä halmeilla koko lenkin aikana.

Kasper ja vauhdin hurmaa heti aamutuimaan!!!!

Rapa pikkasen mulkoilee, taitaa Rokka jahdata sitä niin pitää hieman katsoa "pahalla" silmällä!!!!

Yllättävän lujaa Rokkakin pääsee juokseen hangessa. Hyvää kunto liikuntaa, lihaksen kansvaa!!!

Iso edellä ja pieni perässä..... Tuo kieriiminen tuntuu olevan Kapen ja Rokan lempipuuhaa, kierivät nimittäin vähän väliä välillä yhdessä ja välillä erikseen!

Alku illasta käytiin treenaileen MTT:n parkkiksella Eijan, Ranen ja koirien kanssa. Kiitoksia seurasta ja Rokka kiittä erityisesti Reiskaa "leikki"seurasta sekä siivistä!!! Rapa pääsi aloittaan ja kokeilin ihan huvin vuoksi metallinoutoa et tuoko kapulan kun on märkää ja lunta. Hienosti otti kapulan lumen seasta ja toi reippaasti mulle. Toisella kerralla jo molempiin suuntiin laukaten!!! Liikkeestä istumisia otettiin muutama ja aika kivoja, nyt jo sain kävellä vähän reippaammin ja silti R istui todella hienosti. Kaukoissa palkkailin ekoja nousuja, ekalla kerralla vaati kaks käskyy mutta sitten muut todella hyviä. Ruutu otettiin kupille juoksuna ja sinnehän tuo mies sinkosi ihan täysiä. Lopuksi vielä paikalla makuu Reiskan vieressä. Molemmat pojat makasivat oikein mallikelpoisesti!!!

Rokka pääsi myös treenaileen ja erityisen onnellinen olen siitä et oli taas kaiken aikaa vapaana eikä yhtään ollu lähdässä mihinkään. Eipä edes noteerani Reiskaa mikä treenasi siinä lähellä ja välillä Eija otti Kytänkin autosta niin eipä tuo pikku ukko mitään huomannu. Rokka pääsi hakeen muutaman kerran tuon metson siiven mikä saatiin Eijalta. Ekalla kerralla ampui siivelle ihan täysiä, mutta jäi sitten sitä haisteleen ja selvästi huomasi että uusi siipi pitää vähn tutkia tarkemmin et mikä tää oikein on. Hain sit siiven itelleni kun Rokka vaan haisteli sitä, heitettiin se Rokan kanssa yhdessä lumeen ja R sai heti juosta sen luo. Nyt otti sen suuhun pienen harkinnan jälkeen ja toi nätisti mulle. Tehtiin pari samanlaista harjoitusta ja alkoi tuomaan paljon varmemmin siipeä mulle. No huomenna tehdään muutama siipi treeni lisää niin saadaan varmuutta hommaan, tänään vaikutti varmaan tuo häiriökin jonkin verran työskentelyyn. Tokon saralla Rokka teki muutaman sivulletulon ja tulee aika kivasti jo, autan tietenkin namilla vielä. Sitten vaan heiteltiin palloa pitkin hankea ja todella kivasti tuo pallon aina mulle lähes käteen et saa heittää uudestaan, tästä on hyvä lähtee tekeen noutoa sitten joskus!!!

Lopuksi tuli se paras kohta Rokan ja varmaan Reiskankin mielestä, sillä nuo kaksi hassua koiruutta pääsivät leikkiin yhdessä. Niiden leikit on kyllä todella omaperäiset, mutta mitä sillä väliä jos on kivaa!!! Rokan piti aina leikin sivussa varmistaan et siivet on vielä tallessa ettei kukaan vaan ole vieny niitä ja puolusti jopa siipiä vähän, Reiska ei nimittäin saanu mennä niiden lähelle!!!! No kun siivet oli tallessa niin pieni mies päätti sitten hakea Reiskan noutokapulan, täytyy varmaan alkaa opettaan Rokalle tokon noutoa kun kantoi todella nätisti kapulaa!!!!