Tänään lähdettiin ajeleen Roksu-Rokettimen kanssa puoli kymmenen aikaan kohti Poria ja herran ekaa voittaja luokan tokokoetta.... Vähän matkalla alkoi jänskättään et miten tässä mahtaa käydä kun herralla on kuitenkin ikää vasta 20kk ja ollaan menossa voittajaluokan toko kokeeseen. Paikanpäällä oltiin hyvissä ajoin ja ehdin tehdä kunnon lenkin ja sitten tutustuun haliin, joka on muuten mun mieleestä todella kiva, mattopohja ja kunnon tilava kehä sekä oma odottelutila valmistautuvalle koirakolle!!!

Kisapaikalla siitten vähän hölmöiltiin Rokan kanssa ja huomasin ettei tuo pikku ukko osaa ollenkaan istua liikkeestä.....no eiku vähän hiomaan tuota istumista ja pallopään kanssa sainkin sen aika hyvään malliin, en sit tiedä mihin se istuminen oli tässä muutamassa päivässä hukkunut. No kun saatiin istuminen toimiin niin saatiinkin mennä kehään ottaan paikallamakuu kahden muun voittajaluokan koiran kanssa. Rokka oli luokassa ensimmäinen kilpailija joten jäätiin reunaan makaamaan. Paikallaolo meni ihan ok, vähän oli haistellu maata kun jätin mutta muuten ollut tarkkaavainen, siitä sitten 9.

Hetkeksi koiran kanssa ulos kehästä ja vähän leikkiin pallopään kanssa, sitten takaisin kehään ja siitä se sit alkoi. Seuraaminen oli vähän mun makuun löysää mutta sivulletulot hyvii ja haki kivasti itsensä ihan kiinni mun jalkaan. Lopussa lähti vähän jopa edistään mutta korjasi sitten takaisin omalla paikalle. Liikkeestä istumisessa sitten haahuili jotain ja annoin päänkäännön lisäksi voimakkaan vartaloavun mutta istui ja se pääasia!! No kun vapautin niin herrahan karkasi ruutuun, et on ainaki tuo ruutumotivaatio kunnossa!!! Pari kertaa sain ihan kutsua et herra suostui tuleen pois sieltä ja sitten jatkettiin luoksetuloon, seisomaan ei pysähtynyt mutta maahanmeno nätisti ja vauhtikin oli oikein kiva. Ruutu oikein hieno ja vauhti kohdallaan joka suuntaan!!! Hyppynouto nätti, metalli muuten oikein hyvä mutta paluuvauhti olisi saanut olla parempi. Tunnarissa tuli sitten reunimmainen kapula eli ei oma, pysähtyi kyllä haisteleen keskimmäistä ja se olisi ollut oma mutta jatkoi siitä vaan haistelua ja nappasi reunimmaisen suuhunsa kun tajusi et kapulat loppui. Kaukoissa jäi haisteleen maata kun jätin ja tämän takia ekaan nousuun kaks käskyy, muuten kaukot kyl ihan sikahienot!!!!

Olin kyllä tyytyväinen herran suoritukseen, selkeästi vähän tuppasi haisteleen keinonurmea mutta johtui varmaan siitä kun ei olla oltu ennen tuollaisella pohjalla tokoilemassa. Palkkaantui hienosti liikkeiden välissä ja oli innokas tekeen töitä, meillä oli oikeesti kivaa siellä yhdessä ja tehtiin hommia yhdessä, pari kertaa joutui vähän huomauttaan haistelusta mutta muuten oikein hyvä suoritus!!!

Paikalla makuu 9

Seuraaminen 8 (mun mielstä ei kyl noin hyvää)

Liikkeestä istuminen 7

Luoksetulo 7

Ruutu 9.5

Hyppynouto 9

Metallinouto 7.5

Tunnari 0

Kaukot 8

Kokonaisvaikutelma 7

Yhteensä 227 pistettä ja VOI2 tulos ja 2.luokassaan!!!

Jäi kyllä todella hyvä fiilis tuon kokeen jälkeen, jos tunnari olisi onnistunut niin oltaisiin saatu ykköstulos mutta tuo on nyt tuota jossittelua vaan!!!! Nyt on jo uusia kokeita katsottu ja lähdetään metsästään sitä ykköstä kun treenataan tuo tunnari nyt vaan kuntoon!!! Jee toko on vaan niin kivaa ja ihanaa!!!

Porista ajelin sitten suoraan raksalle kun Rokalla oli sieläl treffit ihanaisen Tuksu neidin kanssa!!! Hienosti leikkivät yhdessä ja selvästi löysivät yhteisen kielen heti, taitaa tulla noista kahdesta vielä hyvät ystävykset!!! Rapa pääsi myös tutustuun Tuksuun mutta ei oikein tiennyt mikä sen on, no eiköhän Rapakin tajua kun Tuksu vähän kasvaa et se on ihana nainen ja sen kanssa voi alkaa leikkiin!!!! Kivaa kun pojat saavat uusia kavereita!!!! Kiitoksia siis Tuksulle ja isäntäväelle vierailusta ja kokeillaan päästää nuo meidän pikku hirviöt taas pian yhdessä leikkiin!! Illalla käytiin vielä tutustumassa tulevien eläimiemme hoitoon ja elämään, kun aika vaan menisi nopeasti eteenpäin ja saataisiin omaan pihaan noita ihania tassuttelijoita!!!