Aamulla kello soi kukon laulun aikaan ja lähdettiin Rapan ja Rokan kanssa hakemaan Katia ja Jolindaa kyytiin, auton nokka suunnattiin kohti Riihimäkeä ja kooikereiden omaa erkkaria. Matkalla tehtiin pieni mutka Hämeenlinnan kautta ja noukittiin muutama kakku kyytiin. Paikanpäälle oltiin hyvissä ajoin ja saatiin oikein hyvä paikka meidän leirille ihan kehien läheisyydestä.

Ennen itse näyttelyn alkua syötiin vähän Rasmuksen maailman voittaja kakkua ja vaihdettiin kuulumisia kakun ja kuohujuoman kanssa!!! Sirpalle, Reijolle, Elinalle ja Lorensille SUURET kiitokset aivan sairaan ihanista lahjoista joita Rapalle toitte. Tässä komea mieheni poseeraa saamiensa lahjojen kanssa:

Itse näyttely pyöri kahdessa kehässä, toisessa meni urokset ja toisessa nartut, mulla esitettäviä koiria oli ihan mukava määrä ja meinasi välillä ihan hiki tulla kun juoksi kehessä monta kertaa peräkkäin. Aamulla aloitettiin tietenkin pennuilla jossa Rasmuksen lapsen-lapset pärjäsivät todella hyvin. Pappa on niin ylpeä teistä!!! Kehät jatkuivat sitten mukavaan tahtiin eteenpäin ja melkein jokaisessa luokassa tuli pyörähdettyä, välillä vähän tuomareita huvitti kun esitin monta koiraakin samassa luokassa, niin niitä sitten siinä lennossa vaan vaihdeltiin!!!

Molemmat pojat olivat tietenkin mukana kisaamassa ja Rokka aloitti saaden erin!!!! Esiintyi todella kivasti alku sähläyksen jälkeen ja tuomari tykkäsi pikku ukosta. Kilpailu luokassa ei enään sitten sijoituttu, mutta tuo eri oli oikein hyvä saavutus erkkarista, sillä tänään jaettiin nauhoja ihan nollasta eriin. Rasmus esiintyi valioluokan ekana saaden eh, ainut vika mikä luki arvostelussa oli puuttuvat mustat karvat korvassa... No tänään näin mutta hyvä tuo eh:kin on.

Kun kaikki koirat oli arvosteltu niin alkoi loppukilpailut ja mähän olin ilmoittanut Rokan&Lacinan pari kilpailuun. Siellä käytiin pyörähtään ja hienosti sijoituttiin toisiksi, nuoriso esiintyi kyllä todella kauniista ja melkeimpä ihan rinnakkain koko ajan. Pari kilpailun jälkeen oli vuorossa Rasmuksen jälkeläisluokka joka jälleen voitti, niinkun parina viime vuonnakin Hyvinkään erkkarissa!!! On Rapalla vaan niin hienoja lapsia, tänääkin paikalla oli 6 jälkeläistä ja jopa 4 lasten-lasta. Saan olla todella ylpeä jälkikasvusta ja ihanaa kun omistajat jaksavat tuoda koiriaan näytille, Kiitos siitä teille!!!

Sirpan kasvattaja luokka esitettiin myös isossa kehässä ja se sijoittui todella hienosti toiseksi, saaden kp:n. Black Amiikos oli paras suomalainen kasvattaja ryhmä, sillä ekana oli Ruotsin tuonti koirista muodostunut ryhmä ja kaiken huipuksi Black Amiikos ryhmä oli ainut suomalainen kasvattaja ryhmä joka sai KP:N!!!!! Aika hienoa, Onnea Sirpa!!!!

Kiitoksia kaikille oikein mukavasta ja hauskasta päivästä, kyllä oli niin kiva nähdä teidät kaikki taas ja päästä vaihtaan kuulumisia!! Lokakuussa sitten nähdään viimeistään Hyvinkäällä spanieliliiton erkkarissa ja katsotaan miten siellä käy Rapan jälkeläisryhmän kanssa tuleeko neljäs voitto putkeen!!!!

Rasmus papparainen!!!

Lisää kuvia erkkarista tulee kunhan hovikuvaajani saa ne mulle asti toimitettua!