Tänään saatiin mieleinen kutsu Tanjalta ja Karulta lounais-hämeen kennelkerhon kentälle eli he ovat menossa ensi viikoloppuna BH-kokeeseen ja tarvivat häiriö koiria paikallamakuu treeniin. No tietenkin me mentiin poitsujen kanssa häiriköiksi ja samalla pääsi ite treenaan vieraalle kentälle ja vieraan koiran kanssa. Kiitoksia siis kutsusta ja tullaan uudestaankin mielellämme!!!!

Rasmus aloitti häiriköinnin ja tehtiin seuraamista kun Karu oli paikalla olossa, Rapa seurasi aika oikein kivasti. Tehtiin pitkiä pätkiä ja niissä oli käännöksiä, temmon vaihteluja  ja pysähdyksi, kaikki oikein hyvin!!!! Pari suoraa luoksetuloa ja palkkasin kyykystä, ne todella hyvin. Hyppynouto otettiin kaks kertaa ja tuo ukkeli meinas kaiken aikaa varastaa esteelle, siis jo ennen kapulan heittoa!!! Hyvähän se että on intoa hypppiä!!!! Kaukoja tehtiin kiertämisen kanssa ja oli upeat ja terävät asennonvaihdot, eikä valunu yhtään eteenpäin!!!

Kasper pääsi myös häiriköimään, teki oikein mallikasta seuraamista ja voi sitä intoa!!!! Jäävänä liikkeenä tehtiin liikkeestä maahanmenoa ja siitä suoraan luoksetulo. Luoksetulo olisi voinut olla reippaampi mutta Kapelle ihan hyvä!!!

Rokka aloitti seuraamisella ja perusasennoilla, seuraa jo kymmenisen askelta oikein hyvin. Täytyy muistaa tehdä paljon eripituisia pätkii niin ei nuori herra vaan kyllästy seuraamiseen!!! Noutoa tehtiin nyt namien kanssa ja muuten oikein hyvin mutta olisin vähän kaivannu vahtia lisää palautukseen, kapulalle meni kyllä täysiä. Otettiin myös noudon loppua ja se oikein hyvin eikä edes pureskellu nyt kapulaa vaan piti nätisti suussaan. Kaukoja tehtiin metrin matkalta ja loistavia, toivottavasti saan pysymään ne noin hyvinä tulevaisuudessakin!!!! Lopuksi leikittiin viel vähän kahdella pallopäällä ja palauttaa kyllä pallot nyt tosi hyvin mulle!!!

Rokka teki Rapan perässä pari kertaa loivaa A-estettä ja ei edes yhtään empinyt vaan paineli sinne aivan täysii!!! Rapan kanssa kokeilin pk:n korkeaa A-estettä ja tuo ukkelihan kiipesi sinnekkin todella ketterästi ja laskeutui alas oikein nätisti!!!!

Treenien jälkeen lähdettiin vielä elonkiertoon koko perheen voimin käveleen ja juoksuttaan poikia. Nyt on illan ollutkin ihanan rauhallista kun kaikki kolme koiruutta vaan nukkuu!!