Taas on muutama päivä vierähtäny ihan huomaamatta. Tiistaina käytiin Katin ja 6 koiran kanssa vähän lenkkeileen Elonkierrossa ja otettiin muutama kuva Katin koiruuksissa:

Perhe potretti!!!

Aina niin kaunis ja ihana Svante!!!

Rontti poseeraa komeasti

Jolindan järki ei meinannu paikalla oloon riittää, mut sai siitäkin sit kuitenkin muutaman kuvan otettua!!!

Lenkin jälkeen juotiin sit vielä glögit ja paikalle saapui myös Marja, Sirkka ja Tanja, KIITOKSIA kaikille oikein mukavasta glögi hetkestä, tuo täytyy kyllä ottaa perinteeksi aina ennen joulua!! Sovittu??

Eilen sit paistoi ihana aurinko jälleen ja oli pakko suunnata Murronkulmalla poikien kanssa ja kamerakin sattui mukaan. Äkkiä se aurinko vaan laskee, vaikka kotoa lähtiessä paistaa vielä niin kauniisti, niin ku pääsi pellolle asti niin vähän vaan enään kurkisteli puiden takaa. No muutama kuva saatiin sentään otettua:

Kape söpöilee...

Tais Rapan tassuja vähän paleltaa ku nostelee niitä niinkuin seisojat!!

Rokka ja oikein kunnon poseeraus!!!

Kaik kolme samassa kuvassa, on ne vaan niin ihania miehiä!!

Kyllä oli todella hieno auringon lasku kun lähdettiin ajeleen kotiin päin, tälläisiä päiviä paljon lisää!!!

Tänään aamusta lähdettiin jälleen taapertaan Elonkiertoon ja ei voinu kun ihastella aamu aurinkoa, itekkin ihan piristy heti kun näki sen ihmeellisen valoilmiön!!! Töiden jälkeen vähän treenattiinkin sisällä ja voi sitä intoa ja riemua. Kasper aloitti ja temppuili sekä vähän seuraili, kaikki meni oikein hyvin ja iloisesti. Rapa teki p.olon alkua ja loppua ja ne täydellsiä. Metallinouto otettiin pari kertaa eipä siinäkään mitään valittamisen sanaa. Seuraamisessa haettiin tiiviitä perusasentoja varsinkin käännösten jälkeisiin pysähdyksiin, niissä on kyllä vielä toivomisen varaa. No tietää et niitä pitää treenata jos haluaa ne paremmaksi, yllättävää!!! Merkkiä otettiin niin että käytin vähän sohvan reunaa apuna ja aika kivasti Rapa itsensä sinne suoristi kun ei päässy peruuttaan sivulle, näitä tehtävä lisää. Hupi osiossa tehtiin kosketusalustaa ja temppuja naksun kanssa. Rokka meinasi ihan seota kun kuuli et naksuttelen Rapan kanssa, no tulihan se sit makuuhuoneen portin ylikin kun ei heti päässy ite treenaan. Rokan kanssa tutustuttiin metallikapulaan naksun kanssa ja todella reippaasti on ottamassa sitä suuhunsa. Kosketusalustaa myös naksuttelin ja siinä oli vauhtia ja ilmettä!!! Sivulletuloissa tarvitaan vielä vähän apua, mutta parantuneet paljon, samoinkun maahanmenot. Paikalla oloa myös harjoiteltiin ja hienosti oli maassa vaikka liikuin edessä ja sivullakin!!! Lopuksi vielä vähän nosteltiin damia ja sit leikittiin, joka taas Roksun mielestä se ihan paras juttu!!!

Oli ihana treenata kun kaikki poijjaat niin innokkaita ja iloisia, taisi tuo parin päivän tauko tehdä taas oikein hyvää. Nyt varmaan meneekin taas sunnuntaihin ennenku ehditään taas puuahsteleen mitään kivaa, sit voiskin tehdä vähän hakua poikien kanssa.... No sunnuntaina sen sit taas näkee mitä ehtii tehä ja mitä ei, onneksi tää joulu on vaan kerran vuodessa kun tuntuu et on kaiken aikaa niin kiire ettei mitään ehdi tekeen!!