Töistä tullessani otin poijat vaan kyytiin ja suunnattiin metsään ennekuin pimeä tulee. No eiköhän Rasmus sit bongannu jonkun elukan sielt ja sit olikin jo jahti käynnissä. Kasper osallistui tähän tietenkin ihan huvin vuoksi... =) Taisi tänään olla joku aikas ovela eläin ku ei pojat jaksaneet ajaa sitä kuin vartin verran ja sit mammaa ja pappaa äkkiä katsoon, ettei meitä vaan jätetty tänne metsään. On tuota riistaviettiä hieman tuossa mun pikku ukossa!!

Ollaan sit treenattu ihan tokoakin tänään, liikkeestä istumiset sujuivat todella mallikkaasti vaik liikkuri huuteli mitä sattuu ja missä välissä sattuu!! Kaukot muuten hyviä mut I -> S tuli noin 2cm eteenpäin...ai ai ai... no se eteenpäin tuleminen loppui kun vahvistettiin taaksepäin menoa seisomaan nousun jälkeen!!! Oikein hyvin!! Palkaasin taas myös ekan nousun, varmuutta lisää!!!
Ennen suoraa vauhtiluoksetuloa vahvistettiin TAAS odottamista maassa....ei hievahtanutkaan vaikka liikkuri ja minä huudeltiin omiamme!! Hyvä Hyvä!! Viimeisenä viel luoksetulo niin et Sakke piti kiinni Rasmuksesta, keräili siel hieman paineita kun mamma läks..... Kyl vauhtia oli sit sen mukaan kun pääsi tulemaan!!!

Illalla naksuteltiin temppujen merkeissä ja otetiinn myös muutama sivulle tulo niin et itse lähti tarjoamaan sitä. Huomasin tässä et mulla on sama pieni "moka" kun Marjalla et autan Rasmusta päälläni oikeaan paikkaa. No nyt vaan sit ihan paikalla ja odotin et itse korjasi itsensä oikeaan paikkaan!! Sitten sieltä alkoi tulemaan loistavia sivulle tuloja, tuota tarvii nyt kisojen jälkeen alkaa treenaan etten auta sitä päälläni vaan olen kuin sotilas ihan paikallani hievahtamattakaan. Täytyy varmaan mennä ostaan peili seinälle niin voi siit sit katsoa koska on oikeassa paikassa! :)
Huomen viel vähän treenaamaan ja sit alkoi hermoloma ennen kisoja!!!