Eilinen päivä meni tehdessä joulusiivoa ja kuusta koristellessa. Nyt on niin rauhallista ja puhdasta kun on siivottu ja kaikki joulukoristeet paikoillaan. Joulu vois vaan sitten tullaja mennä niin pääsis tästäkin hössötyksestä.
Eilen aamulla tokoiltiin vähäsen, otettiin sivulletuloja lenkin yhteydessä ja tuli jo taas huomattavasti nopeammin sivulle!!! Sisällä otettiin sivulta maahanmnoja ja takaisin sivulletuloja. Kasper aloitti ja teki hienot maahanmenot. Heittäytyi maahan niin että meinasi lasit tippua hyllystä!!! =) Tuo maahanmeno on ollut aina Kasperilla todella nopea ja näyttävä. Kape teki myös muutaman tempun.
Rasmuksen maahanmenot saisivat olla hieman nopeampia, muuten oikein hyvin. Takaisin sivulletulot oli oikein hyviä. Tehtiin vielä muutama temppu ja sit aloitettiin joulusiivous.

Illalla lenkkeiltiin Tiian, Miinan, Eetun ja yhden wippetin kanssa. Herätettiin kylällä huomiota tai siis koiramme herättivät!! On hauska liikkua kylällä kun on monta isoa koiraa mukana, jotenkin ihmiset aina hymyilee ja jäävät jutteleen!! Kaipa se on vaan niin hauskan näköistä kun vaelletaan tuolla hirveän porukan kanssa!! Loppuilta vierähtikin glögiä juodessa ja joulutorttuja syödessä kavereiden kanssa.

******************************************************************************************************************************************

Tänään aamulla saapuivat ihanat Vrode ja Lacina kooikerit hoitoon meille. Tulee rattoisa joulu kun on nuo neidit hoidossa. Lassina on Rasmuksen tyttö, ikää 3kk ja Vrode sitten pikkuneidin äippä. Rasmusta vähän pelotti pikkuneiti kun on aika kovakourainen leikkimään. No käytiin metsäs juoksuttamassa koko laumaa niin siellä leikki jo sujui mallikkaasti.
Nyt on kaikki päiväunilla  ja niin rauhallista ja hiljaista, no kohta on taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun porukan pienin herää ja pääsee vauhtiin!! Kuinka niin pieni koira voikin päästä niin lujaa......
Illalla kuulette vielä lisää kuulumisia ja toivottavasti saan napattua pari kuvaakin ihanista neideistä!!!