Keskiviikkona Rokka oli Eijan kanssa mejä kokeessa Kaarinassa ja oli ukkelia kiinnostanut enemmän riistan hajut kun jälki, mutta todella hyviä asioita tässä jälkitapahtumassa oli se et Rokka ei ollut yhtään ihmetellyt kun EIja meni sen kanssa jäljelle ja oli käyttäytynyt kuten normaalista, ei siis ole ohjaaja riippuvainen mejässä!!! Kiitos EIja kun käväisit Rokan kanssa seikkailemassa metsässä ja toivottavasti suostut menemään uudestaankin jos sellainen tilanne tulee!!!

Torstaina käytiin koiruuksien kanssa Vaulammilla ja isojen poikien kanssa kävin pyöräileen reippaan lenkit et saivat ravailla kunnolla, lenkin jälkeen viel vähän metsään lenkille et Uunokin pääsee mukaan!!! Sitten taas olikin aika mennä töihin, on tullut tällä viikolla vähän tehtyä töitä enemmän ku normaalista ja sen kyllä huomaa ku en käy ku nukkuun kotona....

Tänään perjantaina tulin aamulla töistä ja heti vähän tehtiin tarkkuus treeniä, kaikki pojat teki kaukoja. Rapa ja Rokka erityisesti keskittyivät S->I ja vahvistettiin sitä taaksepäin menoa. Uunon kanssa treenataan vaan oikeaa tekniikkaa ja et saadaan sinne lihasmuistiin oikeat suoritus tavat joka vaihtoon!!! Pienten unien jälkeen lähdettiin poikien kanssa lenkkeileen Elonkiertoon ja nauttiin ihanasta ilmasta!!! Samalla reissulla mentiin Pukon kentälle tokoileen ja vähän kasaamaan. Rokka sai aloittaa aksan merkeissä ku tehtiin muutama kerta keinu ja se ihan kunnossa, mä luulin et siinä jokin ongelma mutta eipä sellaista ollut havaittavissa!!!!

Itse tokot aloitti Rasmus hyppynouto leikillä eli heittelin kapulaa esteen sivuun ja siirtelin omaa paikkaa ja ideana et Rapa hakee hypyv mennen tullen vaikka mä olisin esteen sivussa tai kapula. Leikki sujui oikein hienosti ja Rapa selkeästi todella innokas. Liikkeestä istminen muutaman kerran ja kaikki loistavia. Tunnaria liikkurin kanssa ja ekalla kerralla Rapan keskittyminen hajosi kun Rokka alkoi haukkumaan autossa takana, toisella kertaa sitten oikein nätti tunnari. Loppuun luoksetulo avustajan kanssa ja siinä oli kyllä vauhtia enemmän ku normaalisti.!!!

Rokan kanssa aloitettiin kanssa leikkimällä hypyn ja noudon kanssa, hienosti hakee hypyn vaikka kapula missä sattuu, omaa paikkaa en uskaltanut kamalasti vaihtaa ku ei olla tätä viel paljoa Rokan kanssa tehty. Jääviä tehtiin sekaisin ja muuten hyvii mutta seisomises tarvii vähän apuja joten sitten autettiin. Tunnari aivan loistava heti ekalla  keralla ja ei sitten tehty enempää. Ohjatun molemmat puolet niin että liikkuri kutsui Rokkaa ainakun vei "oikean" kapulan ja näin toimi heinosti. Oikeaan käännöstä pitää vahvistaa ku nyt heitti itsenäs ympäri väärää kautta vaikka haki kyl oikean kapulan mutta sitä vahvistetaan. Loppuun vielä paikalla olot molemmat ja oikein nätisti!!!

Uuno pääsi touhuileen kanssa vähäsen kentälle muiden sekaan, ensin sivulletuloja ja ne kyl alkaa oleen aika hyvässä mallissa!!! Maahanmenoja tehtiin paljon ja nyt selkeästi ymmärtänyt mitä maahan tarkoittaa ja lähtee sitä myös tarjoileen. Kaukojen I->M->I tehtiin siinä kun istuskelin maassa ja ne kyllä hienot!!! Loppuun vaan hengailtiin ja vähän heittelin noutokapuloita, hienosti Uuno hengailee vaan mun kanssa eikä ole menossa minnekään, leikkiikin tyytyväisenä vaikk ympärilla tapahtuu mitä!!!!

Huominen päivä kuluukin Marttilassa jälkiä tehdessä ja sunnuntaina Rapa pääsee sitten haisteleen, katsotaan löytyykö se kaato sunnuntaina!!!!