Heti aamusta oli ohjelmassa pentujen toko hetki Somerolla jonne tietenkin mentiin Uunon kanssa ja kooikerit pääsivät myös matkaan!! Aluksi katsottiin vähän lelun tuomista käteen ja Marikalta saatiinki siihen hyviä vinkkejä eli kohta lelut tulee sujuvasti käteen!!! Ruutu pari kertaa lelun kanssa, ekalla kerralla Uuno teki kaaren kun meni sinne mutta toinen sitten ihan suoraan, kyll Uuno tietää jo hienosti mikä ruutu on!!! Luoksetulo suoraan leluun ja siinä hyvin vauhtia. Loppuun paikalla olot ja Uuno teki ne molemmat, makuu todella hienosti ku ei mennyt lonkalle enneku kävelin sen taakse lopussa mutta muuten jaksoi pysyä nyt suorassa. Istuminen perään ja siinä selvästi vähän sen näköinen et eikö nyt pitäisi maata eli tuota tarvii alkaa kanssa treenaileen aina sillon tällöin et saa sen varmaksi. Kiitokset Marikalle ja Katariinalle seurasta!!

No samalla kun Uunon kotipaikassa oltiin niin Uuno kävi vähäsen paimenteleen ja oli taas todella hieno. Menee hyvin maahan ja kaarille lähtee rauhallisesti ja hyvin kasaa lampaat yhteen läjään!!! Kyllä Uuno on vaan niin taitava paimenpoika, tänäänkään ei haitannut vaikka laitumella oli todella märät oltavat ja kuraa oli parhaillaan varmaan nilkkoihin asti!!!

Kotimatkalla poikettiinTorronsuolle vähän käveleen koko lauman kanssa, oli todella kiva ilma ja sitä aikaahan siellä sitten loppupeleissä vierähti reilu 1.5h kun tuli ihasteltua maisemia ja vähän valokuvailtua poikia ja maisemii:

Viikon parin päästä "ruska" on varmaan vielä parempi eli sitten uudestaan...

Rapa tarkkaavaisena

Roksu Roketti

Unski

Kaik yhdes

Komea Unski!!!

Uuno ja aarre, koko lenkin ajan piti hakea ja etsiä kaarnan palsia ja juosta sitten ne suussa. Varmaan yli puolet lenkistä Uuno juoksi siellä suon puolella ja kasvatti selkeästi kuntoaan, kooikerit taas kiltisti tallustelivat pitkospuilla kun niin pääsi helpommalla!!!