Eilen hengailtiin kotosalla päivä ja yritettiin järjestää tavaroita taas paikoilleen ja ihmetellä mitä kaikkea sitä oli tullut ostettua itselle ja koirille!!!! Iltapäivällä käväisin Viljo-bernin kanssa tohtorilla kun miehellä oli hot spotti selässä ja Viljo saikin uuden luukin!!! Nyt on karvat ajattu selästä, mahan alta ja hännästä pois niin johan alkaa iho paraneen!!!! Loppu viikosta mä viel vähän jatkan parturointia, katsotaan sitten minkä näköinen Viljosta tulee!!!

En ole muuten ikinä vielä nähnyt niin äkkiä leviävää hot spottia vaikka Kasperilla niitä joka kesä oli, no nytpä on sekin nähty ja koettu ja voin todeta et haisi todella pahalle ja oli erittäin ärhäkän näköinen.... YÖK

Illalla mentiin Somerolle vähän aksaileen Rokan kanssa ja tietenkin Uunokin pääsi mukaan ja katseleen lampaita. Paimennus meni jälleen todella hyvin, ainut et meidän lampaat tuppas hyppeleen aitojen yli mutta mun koira ei viel päässy perässä, no loppujen lopuksi mentiin sinne isolle laitumella Uunon kanssa niin pysy sitten lambitkin tolkuissaan!!! Kivasti Uuno kyllä pysähtelee jo kun mennään siel lampaiden kanssa ja selkeästi tullut ajatusta mukaan touhuun ku vähän jo miettii et mistä menee lauman taakse!!! Et kyllä tästä viel hyvä tulee ja Uunosta super paimen!!!!

Rokan kanssa aksattiin rataa jossa sain tehdä vähän pers jättöi, takaa kiertoja ja valsseja ja kaikki meni kyllä oikein hyvin kun vähän niitä hiottiin Aneten kanssa. Rokalla oli vauhtia vaikka kuinka ja siitä näki kyllä kuinka tykkää tuosta puuhasta!!! Erityisesti nyt pitää treenata sitä et tulee myös käteen kun käsketään koska ollaan tehty paljon irtoamista niin nyt sitten pitää vastapainoksi tehdä sitä lähellä oloa kun se oli hieman hankalaa!!! Mutta oli niin kiva kyllä aksta viikon tauon jälkeen!!!!

Tänään aamupäivällä kävin hoitamassa Viljon selän ja oli jo paljon paremman näköinen eikä märkinyt enään vaan ihottuma alueet kuivaneet todella hyvin!!!! Samalla koiruudet pääsivät uimaan ja nauttivat siitä kyllä taas täysin rinnoin kun viime kerrasta on kulunut muutama päivä!!!

Iltapäivällä Didi haettiin kotiin ja jotenkin meillä on niin rauhallista ja hiljaista kun on vaan omat koirat. Aina kun mennään ulos tai tullaan sisään niin on sellainen olo et yks puuttuu, et äkkiä siihen tottu kun Didikin meillä nyt reilun viikon oli jo hoidossa!!!

Illalla tokoiltiin Eijan kanssa kartanon puistossa ja kyllä se toko on vaan niin kivaa ja ihanaa!!!!Rokka aloitti seuraamisella, tehtiin lyhyitä pätkiä super palkalla ja seuraaminen oli nyt innokasta ja hyvää. Hieman ehkä väljää ja jopa välillä edisti mutta se ei haittaa kunhan vaan saadaan se motivaatio kuntoon!!! Ruutu molemmista suunnista pallopäälle, muuten hyvä mutta ensin haki ruutua ihan väärästä suunnasta, mutta korjauksella oikein hienosti. Kaikki jäävät kertaalleen läpi ja ne ok, käveltiin myös salamakävelyn kaavio pariin kertaa läpi  ihan sen takia kun on alkanut ennakoimaan pysäyksiä niin nyt pääsin palkkaan siit et tulee mukana.

Rasmus treenasi liikkeestä istumista joka todella hieno. Pari suoraa luoksetuloa ja nyt tulee todella lujaa ja ei yhtään ole ajatustakaan että pysähtyisi kesken matkan!!! Kaukoja tehtiin ensin liikkeenä mutta sitten kun M->I tökki niin otettiin sitä leikkien monta kertaa et pääsin palkkaileen siit paljon. Loppuun ruutu kipolla ja oli muuten vauhtia!!! Hyvät ja ytimekkäät treenit Rasmuksella tänään!!!

Uunon kanssa aloitettiin seuraamisella ja muutama hyvä pätkä tehtiin ja siihen lopettettiin, tarvii vielä paljon varmuuttaa siihen mitä ollaan tekemässä eli paljon palkkaa ja onnituneita suorituksii!!!! Liikkeestä seisomista pari kertaa ja nyt pysähtyy hienosti eikä enään sekoita maahanmenoon mitä yhdessä välissä teki! Tunnari kapulaa piilottelin muutama kerran ja selkeästi tietää mitä siinä tehdään ja etsii kapulan hienosti nenä maassa, mutta se palautus onkin sitten ihan eri juttu. Nyt tarvii kyllä opettaa Uunolle se kapulan pito kunnolla ja jatkaa sitten vasta näitä puuhia ettei opi pureskeleen kapulaa kun tuo sitä mulle. Kierrettiin puuta pari kertaa ja samalla otin luoksetulon loppua ja tulee hyvin ja vauhdilla, palkkasin suoraan leluun et saan vauhdin nyt ensin kuntoon niin kyl sit myöhemmin ehtii hiomaan sitä tarkkuutta siihen sivulle tuloon!! Loppuun paikalla makuu ja hienosti makaa edelleen!!!

Rokka treenasi vielä toisen setin ihan sen takia kun EVL kokeissa kahdessa osassa niin opetan sen nyt treeneissäkin et treenataan kahdes osas jos se motivaatio sit kestäisi kokeessa paremmin sen toisen osankin. Luoksetuloja lyhyeltä ja pitkältä matkaa ja niissä nyt hyvin vauhtia, yksi maahanmeno myös ja se todella hieno vaikka eipä olla niitä aikoihin tehty!!!! Kaukoja leikkien ja Rokallakin se istumaan nousu tökki eli sitä pitää treenata paljon kotosalla tarkkuus treeneissä!!! Paikallaan istuminen max 30sekunttia mutta se oikein hyvin ja Rokka rauhallisen oloinen!!! Loppuun ohjatun molemmat suunnat kerran yhdellä kapulalla ja lähti todella varmasti just sinne minne ohjasin eli hyvältä näyttää tuokin!!!!

Olipa kyllä niin ihana treenata ja koirilla oli kivaa!!! Kyllä tuo toko on vaan kivaa ja varsinkin näin kun ei ole reiluun viikkoon treennannut mitään niin sit sen mukavuuden taas huomaa hyvin!!! Uuno pääsi viel lopuksi leikkiin Tuksun kanssa ja voi kun niillä ol ikivaa keskenään, välillä leikki näytti aika rajulta mutta kivaa niillä silti näytti molemmilla olevan!!! Ihanat pentuset!!! Kiitos Eija seurasta, pian taas uudestaan!!!