Tänään aamusella mentiin tokoileen tuohon koulun kentälle Eijan,  Ranen, Tanjan ja Marjan kanssa ja tietenkin mukana oli myös koiruudet. Aloitin Rokan kanssa paikallaololla Reiskan ja Epun välissä, makasi paikoillaan mutta pää heilui jonkin verran, taisi olla vähän liikaa virtaa ja olisi niin kiva ollut puuhastella jotain muuta. Seuraamista tehtiin remmissä ja ilman, ihan kohtalaisen hyvää nyt täytyy paljon tehdä lyhyitä pätkii ja palkata ihan super hyvin koska selkeästi vähän kyllästyi kun otettiin pidempii pätkii. Jäävät liikkeet niin maahanmeno kun seisominenkin aikas kivasti. Luoksetulo oli ihan super hieno, oli vauhtii ja ilmettä!!!! Hyppyä otettiin muutama kerta ja sekin meni oikein hyvin. Loppuun otettiin vielä merkkiä muutama kerta ja todella hienosti muisti mistä jutusta oli kyse!

Rasmus aloitti liikkeestä istumisella, ensin tarjoili maahanmenoa mutta kun muisti mikä se istuminen on niin johan alkoi sujumaan. Hyppynouto tehtiin muutamaan kertaan, ne oikein hyvät. Kaukoja tehtiin pariin otteeseenkin ja nyt saatiin hyvää häiriö takana kulkevista koirista, tuollaista pitäisi tehdä paljon enemmän. Luoksetulo tehtiin ihan stoppien kanssa, maahanmenon jälkeen olisi voinut tulla hieman reippaammin mun sivulle mutta muuten oikein kivasti. Metallinouto tehtiin vielä pari kertaa ja niissä ei mitään erikoista. Rasmus treenasi tänään oikein hyvässä vireessä ja oli todella innokas, musta tuntuu et mun ja Rapan yhteistyö on taas parantunut hurjasti koska viimeiset treenit ovat menneet ihan sairaan hyvin ja Rapalla ollut oikein hyvä vire!! Toko on vaan niin kivaa!!!

Illalla käytiin palveluskoirien kentällä epävirallisis aksakisois ja mä osallistuin Rokan kanssa mölliluokaan. Mä ihan yllätyin kuinka hyvin toi mun koira oikeesti meni siellä 19 esteen radalla. Alku meni ihan sika hyvin samoinku puomin kontakti. Puomin jälkeen selvittiin vielä muutama este oikein hyvin mutta sitten yhdessä takaa kierrossa ite vähän sohlasin ja siinä meni Rokan meno sekaisin ja vähän haahuili itsekseen siellä aikansa ennenku saatiin taas kiinni yhteisestä rytmistä. Loppu meni taas oikein kivasti ja lopussa olin yllättyny kuinka hienosti toi mun pieni mies irtoo ja hakee jo jonkin verran esteitäkin!!!! Huimaa edistystä on kyllä tapahtunu ja tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin ja uusia haasteita ollaan jo suunniteltu!!!! Taitaa olla muhun purassu pieni aksakärpänen!!!

Komea loikka muurin yli!!!

Kyllä me osataan kääntyäkkin

Tässä kuvassa ilme kertoo jo et seuraava este mielessä!!!

Epiksissä oli mukana myös Reiska ja Rontti, tässä muutam kuva myös näistä komeista miehistä ja kauniista ohjaajista!!!