Tänään heti aamusta lähdettiin "isojen" poikien kanssa kunnon pitkälle lenkille, että saivat juosta kunnolla. Molemmat nauttivat kylä koko sydämmestään ja painelivat pitkin peltoja. Lenkin jälkeen Kati tuli katsomaan pentua ja lähdettiin uitaan koiria kun Marjakin saapui paikalle poikiensa kanssa.

Kasper jäi nyt kotiin ku oli sen verran rasittunut lenkistä, mutta pikku herra pääsi mukaan ja kävi oikein kaksi kertaa uimassa Rehtijärvessä. Eipä Rokkaa paljon haitannu uudet koira tuttavuudet vaan paineli siellä joukossa kun vanha tekijä. Rasmus nyt oli pahalla tuulella kun mikä ja siitä sai osansa sitten Roisto. Rapaa taitaa muutenkin vähän hirvittää ku Roistosta on kasvamassa aikuinen mies, eikä se ole enään mikään pentu niin pitää vähän komennella... No kaipa ne ukot siit si taas rauhoittuu, en jaksa siit kovasti stressata.

DSC_0282.JPG

Rokka uimassa ja sujui niin mallikkaasti!!!

DSC_0296.JPG

Roisto on oppinut uimaan, vähän vesi vielä lentää mutta ei se menoa haittaa!!!=)

DSC_0309.JPG

Rokka näytti Roistolle miten paha hän osaa olla.... Leikkivät kyllä välillä niin kivasti yhdessä!

Alku illasta Tiia ja Late poikkesivat kääpiötä katsoon ja sitten suunnattiin Vaulammille. Eijalle ja Ranelle oli myös pakko käydä näyttään ja pääsi Reiskakin pentua katsoon. Reiska vaan ei aluksi ihan tienny mikä tuo tuollainen pieni karvakasa on, mutta saivat leikinki aikaiseksi.... Vähän nyt Rokka huolehti ettei Reiska tule liian iholle!!!Silmänisku

Illalla vielä Villen kanssa hetkeksi leikkiin ja nyt kotona makaakin todella väsynyt pentu.

DSC_0378.JPG

DSC_0399.JPG

Saatiin tänään monta uutta koira ystävää ja hyvin tuo pallero otti kaikki vastaan.  Eipa turhia ujostele vaan menee reippaasti moikkaan, on se tuttavuus sitten ihminen tai koira. Tästä on kyllä niin hyvä jatkaa eteenpäin pennun kanssa!!