Päivällä lenkin ohessa otettiin muutama suora luoksetulo sekä ruudun loppuosa. Kaikissa edellä mainituissa vauhtia oli riittävästi ja näytti muutenkin todella hyvältä!!!! Rasmuksen mielestä oli ihan hirveän vaikeaa kun otin luoksetuloja niit et kutsuin Kapen ensin ja sit vasta Rasmuksen. Jouduttiin harjoitteleen muutama kerta ihan lyhyeltä matkaa ja sitten onnistu vähän pidemmältä matkaakin.... Ei pikku mies voi ymmärtää miksi pitää odottaa, ku kerran Kape saa mennä jo mamman luo!!!Yllättynyt

Iltapäivällä käytiin Hannan kanssa rentouttavalla ratsastus retkellä metsässä. Illaksi jo sitten kerkesinkin lukiolle treenaileen muitten kanssa. Rapa teki kaikkea pientä kivaa. Aloitettiin metallinoudolla, jossa sitten olikin vastassa ongelma. Ei halunnut kantaa kapulaa, luulen et johtui siit kun ulkona oli aikas hyvin pakkasta ja minä tyhmänä menen ottaan metallinoutoa.... No tätä ei sitten jauhettu vaan ajattelin kokeilla illalla sisällä uudestaan. Metskun kanssa ei ole ollut mitään ongelmia niin sen takia epäilen et johtui kylmästä. Sivulletuloja otettiin joka välissä ja palkkailin surutta kaikki, samoin temppuiltiin paljon ja palkkailin niistä myös aika surutta. Pari pitkää ja suoraa luoksetuloa otin muiden koirakoiden ohi, onnistui todella hyvin eikä ottanut yhtään häiriöö muista. Tunnarissa haistele kapulat hyvin mutta kävi välissä kattoon liikkuria ja palasi sitten ottaan oman ja tuomaan sen mammalle!!!  Pitäähän sitä liikkuria käydä kans kattoon jos sillä olisi vaikka jotain sapuskaa!!!Kieli ulkona Tässä meidän treenit näin suurinpiirtein....ei siis tehty mitään erikoista, mutta kaksi päivää ennen kisoja ei voi edes mitään erikoista enään muuttaa. Oikein mukavat ja iloiset treenit, vaikka tuo metsku ei mennykkään ihan putkeen!!!

Lukio tuokion jälkeen mentiin Tiian ja  Katin kanssa vielä lenkille, et sai poijjaat vähän liikuntaa ja omistajatkin vähäsen!!! No tuon ulkoilu suorituksen jölkeen oli ihan pakko hakee subit!!!!Hymy Huomenna tänne treenipäivikseen ei ehkä päivity mitään kun vietämme treenivapaata päivää. Valokuvia jos saan napsittua niin niitä voin muutaman laittaa taas näytille, mutta sen näkee sitten huomenna mitä saa aikaiseksi ja mitä ei!!!