Niin eilen piti kovasti ottaa viimeiset treenit ennen kisoja, mutta ne otettiinkin vasta tänään aamulla. Eilinen päivä vierähti taas ihan hirveän nopeasti kun haettiin Leevi Hämeenlinnasta tänne maaseudulle mummolaan ja sit tuli samalla vähän shoppailtua....Kieli ulkona Eilen koirat saivat vaan pitkän remmilenkin illal kun olivat olleet päivän Viljon kanssa tarhailemas Vaulammilla.

Tänään aamulenkin yhteydessä reenailtiin tuossa kunnantalon parkkiksella viel muutama juttu eli Rasmus otti seuraamista pienen pätkän ja palkka taas kun sai mut kiinni. Ruutu ekalla tyhjään ja sit kupille, eka tyhjä meni sivusta, mut sit huomasin et ite en seiso ihan suorassa linjassa ruutuun nähden. Muuten ruudut oikein hyvät. Viimeiseksi viel tunnari, joka SUPERI!!! Hetki siin viel leikittiin ja hassuteltiin. Nyt siis vaan odotellaan huomista ja kisoja...

Käytiin Saken ja Kasperin kanssa kaupassa ja Vaulammille ajeleen reellä. Rasmus joutui ihan tarkoituksella oleen kotona et saa kerätä voimia huomista varten. Kokeillaan nyt tälläistä valmistautumista kisoihin, ei sitä tiedä jossei kokeile et mikä toimii parhaiten. Äsken ainakin vaikutti aika innostuneelta kun tultiin kotiin vaik ei nytkään saanu oikeestaan mitään huomiota vaan huomen sit vasta kisois saa kaiken huomion mitä mä pystyn vaan antaan. Voi olla hyvinkin ettei tämä toimi mut tuleehan kokeiltua ja olen myös pienentäny Rapan ruoka-annosta jo muutaman päivän ajan et kasvattaa vähän sille nälän tunnetta niin joos namit maistui huomen sit aivan taivaallisilta!!! No huomen selviää vastaus näihin kysymyksiin.

 

Kuvasatoa tältä päivältä:

Leevi ulkoilutti Kasperia ja välillä oli niin päin että Kasper ulkoilutti Leeviä, mutta molemmilla taisi olla mukavaa.

Viljo ja kasper kerranki samassa kuvassa ja molemmat suurinpiirtein kunnolla...

Viljo viljonkka!!

Viljon selkää kutittaa

Kasperi hävettää Viljon puolesta kun kierii ja siit yritetään ottaa kuvaa, voi voi voi......

Leevi näyttä et hänkin osaa pyöriä samallalailla kun Viljo!! Harava tietenki mukana, ei sitä tiedä koska alkaa tippuun puista lehdet et voi haravoida!! Kieli ulkona

Viljo harjoitteli reenvetämistä ja veti todella hyvin. Käveltiin Äidin kanssa molemmilla puolilla varmuuden vuoksi ettei vaan pääse satuttaan itseään jos olisi saanu paniikin.

Leevi auttoi Kasperia vetämään ja käveli siinä sivulle ettei Kasperi vaan pääse tekeen mitään kiellettyä. Tärkeä tehtävä pienelle miehelle!!

Leevi oli hakenut potkukelkat esille ja näytti esimerkkiä kuinka potkutellaan.

Villekin tuli ulos, mutta takki päällä kun oli ihan märkä. Oli aamupäivän kaivanu heinäkasas olkia esille ja heinät oli ollu vähän kosteita.

Voi hitsi kun se takki kutittaa tai sit ne heinänroskat siellä turkissa...

Viljo ja Ville leikkii seuraajohtajaa!!

Ja viimeiseksi vielä Viljo poseeraa, taisi olla väsynyt kun oli paikoillaan. No tuo reen vetäminen väsyttää kummasti