No niin nyt pahin painajaiseni toteutui.... rasmuksen kaukot on ollu todella hyvät pitkän aikaa, nyt sit pakka on levinny käsiin ainakin melkein tai ainakin pelkään niin. Treenattiin kaukoja ihan liikkeenä, seisomasta maahanmenossa hipsi eteenpäin ja sit istumiset oli vaikeita... Ajattelin alkaa naksulla vahvistaan maahanmenoja ja istumisia. Osa syynä tämän päiväiseen oli ainakin se et pojassa oli ihan liikaa virtaa. Tähän nyt kaivattais vähän malttia. No onneksi kaukot on yleensä vikana kokeessa, niin eipä pitäis olla enään liikaa energiaa. Asennot mitkä onnistu oli kyl hienoja ja teräviä vaihtoja!! Ollaan paljon treenattu kaukoja leikkien et niistä tulis kivat (nopeita vaihtoja), no nyt ne oli kivat mut täytyy palata vähän taaksepäin ja muistuttaa mieleen kuinka ne liikkeet tehdään oikein eikä hätiköiden ku on niin pirun hauskaa. Virtaa oli niin paljon et lähti tarjoamaan seuraavaa asentoa enneku sain edellisen käskyn loppuun sanottua.... nyt täytyy saada malttia mukaan!!!
Mahtuu tähän päivään positiivistäkin. Aloitettiin treenit ohjatun vasemmalla puolella, joka oli todella HIENO!!! Vein kapulat valmiiksi paikoilleen ennenku otin herran kehiin. Rasmus vaan merkin taakse ja lähetin vasemmalle, ekalla kyl meinas mennä keskelle mut korjasi hienosti kun stoppasin ja ohjasin uudestaa.!! Vauhtia oli kun rusakolla. Toisella ja kolmannella kerralla siirsin keski- ja oikeaa kapulaa lähemäksi, siitä huolimatta meni ihan  täysiä vasemmalle kapulalle ja palautti sen hienosti LAUKATEN!!! Tarjosi jo itse merkin taakse menemistä vaikka sitä ei olla erillisenä treenattu, palkkasin siitäkin sit muutaman kerran niin sai sitä vahvistettua samalla.
Ruutu sujui hienosti ja stoppasi hyvin keskelle ja siit sai namipallon. Otin aika monta kupille juoksua et sais motivaation mahdollisimman suureksi taas kun kisoihin on enään pari viikkoa. Vähän pyrki ruudussa oikeaan reunaan, ajattelin vahvistaa oikeaa paikkaa alustalla tässä joku päivä.
Viimeiseksi otettiin vielä pätkä seuraamista missä palkkana ihana narupallo -> hienoa!!

Ennen treenejä kävimme metsäilemässä, missä Kasper taas tietenkin löysi ainoan ojan!!! Sinnehän oli pakko mennä pulikoimaan tai paremminkin makaamaan!!
2017306.jpg
Kumpa olis enemmän vapaapäiviä niin pääsis useemmin tuonne metsään liikkuun poikien kanssa, siit nautitaan niin me kaikki kolme!!!
2017307.jpg