Eilen lähdettiin heti aamusta lenkkeileen elonkiertoon kun oli todella hieno ilma, piti ihan ottaa kamerakin vähän ulkoileen pitkästä aikaa:

Ihania talvimaisemia....

Tuossa se meidän tuleva "kartano" sitten on!!!!

Rapa tähystää

Roksu tarkkaavaisena

Kauniit pojat upeassa talvisäässä

Vauhdin hurmaa!!!

Kotona iltapäivällä vähän tokoiltiin eli molemmat pojat tekivät päätä ja siinä ollaan menty paljon eteenpäin, Rasmuksen pää pysyy ja maassa hienosti kymmenisen sekunttia ja Rokalla lähes puoli minuuttia!!! Molemmat myös lähtevät tarjoileen päätä melkein heti kun menen lattialle istuskeleen namien kanssa. Istumis reeniä tekivät myös molemmat ja siinä Rapa oli kyllä vahvempi mutta Rokka tuli hyvänä kakkosena perässä. Rapa teki loppuun mun kiertämistä peruuttaen ja oli kyllä siinä aivan huippu, Rokka taas hahmotteli vähän tuota meidän uutta kontakti juttuu (siis agi kontaktii) ja hienoti lähti peruuttaan matalan laatikon päälle eikä sitä meinannu saada sieltä pois!!!!

Illalla oli vuorossa Forssan pussikoirien vuosikokous jossa Rokka valittiin seuran tokotulokkaaksi 2010!!!! Roksun eka kiertopalkinto, jee (kuvia tulee kun saadaan pysti kotiin)!!! Rasmus tuli hienosti toiseksi vuoden tokokoira kilpailussa, jossa Reiska nappasi upeasti ansaitun voiton, Onnea Eija, Rane ja Reiska!!!! No jos jatketaan vielä kokousasioilla niin minut valittiin pussikoirien hallitukseen, ihan kiva päästä vaikuttaan tuota kautta asioihin, kiitoksia luottamuksesta ystävät!!!

Tää päivä onkin mennyt kotona sohvalla maatessa kun pientä flunssaa tuppaa tulemaan, mutta on mulla ollut kaks hyvää sairaanhoitajaa/jalkojen lämmittäjää sohvalla kavereina. Pojat ovat nukkuneet tyytyväisena lähes koko päivän, ihanaa kun ovat noin rauhallsia kun itse sairastaa!!!

Tänään on kulunut Kasperin pois lähdöstä kuukausi ja nyt alkaa tuska jo pikku hiljaa helpottaan ja tilalle tulee hyviä muistoja. On pystynyt jo hymyileen Kasperin muistolle ja sen tekemille jekuille ja hassutuksille, oli se vaan upea koira. Kasper oli todella suuri persoona joka rakasti kaikkia, Kapella oli aina pilke silmäkulmassa ja eipä elämä ollut ikinä tylsää Kapen kanssa. Kapen musitolle sain tänään tehtyä videon meidän viimeisestä tokokokeesta ja sen pääse katsomaan TÄÄLTÄ.