Tänään vietettiin lähes koko päivä maalla, kun Sakke teki siellä hommia niin ei me sitten jaksettu koirien kanssa hengailla kotona vaan lähdettiin mukaan. Eipä tarvinnu erikseen lenkillä käydä kun koiruudet saivat juoksennella koko päivän pitkin pihaa.

DSC_1250.JPG

Viljo rakastui vallan ihanaiseen Lacinaan, eikä antanu sille hetkenkä rauhaa!!!

DSC_1222.JPG

Iskä ja tytär!!!

DSC_1195.JPG

On se vaan niin kaunis ja ehkä vähän isänsä näköinen!!! Silmänisku

DSC_1207.JPG

Villellä ja Rokalla oli taas omaa kivaa!?? Ville peruuttanu Rokan päälle istuun, ettei Rokka pääse puremaan vaan!!!Kieli ulkona

DSC_1183.JPG

Villellä oli kerrankin paljon leikkikavereita!!!

Rapan kanssa jatkettiin ruudun "häiriö"treeniä ja tänään tehtiin nurmikolla ja sujui aikas kivasti!!! Seuraamista tehtiin pari pätkää, tänään namin kanssa kun lelu ei kiinnostanut. Seurasi silti oikein kivasti!!! Liikkeestä istuminen loistava ja samoin idarin asennot joiden kanssa leikin. Naksun kanssa tehtiin peruuttamista ja sivulletuloja, jotka molemmat ok. Lopuksi vielä pari hyppynoutoa, tuota pitää ottaa taas namikupin kanssa että saadaan palautuksesta reippaampi. Nyt joka kerta tiputti kapulan kun oli ottanut sen suuhun, otti kyllä heti uudelleen ilman käskyä , mutta ei tuollainen peli käy. Nyt pari seuraavaa kertaa niin että palkka on mun takan kupissa ja vapautan lennosta sinne niin saadaan vähän kiire  palautukseen.

Illalla piti vetää kaikille koohottimille pupujäljet, mutta metsä oli niin märkää sateen jäljiltä et siirrettiin jäljet huomiseksi. Huomenna siis treenataan pupujälkii varsinkin Rokan ja Lacinan kanssa koska taippareissa on sellainen. Rapakin saa jäljen kun pystyn siinä vähän työstään noita mejän voittaja kulmii samalla.