Viikonloppu vierähti nopeasti, lauantaina Rapa tarjoili ystävilleen kakkua synttäreiden ja noiden titteleiden kunniaksi... Siis meillä jääny vähän noi valiokahvit juomatta, Rapa valioitui Suomen valioksi vaan kaksi vuotta sitten!!! No nyt ne on juotu ja syöty, seuraavaksi suostun keittään kahvit kun saadaan TVA tai JVA titteli nimen eteen, mutta voi mennä viel hetki. Sunnuntai sitten vaan oltiin ja nukuttiin.... Koiratkin tyytyväisinä kölli sängyllä mun kanssa ja ihmetteli maailman menoa, illalla alkoi huomaamaan ettei olla käyty kunnon lenkillä kun kooikerit painelivat pitkin tupaa minkä jaloistaan pääsivät!! No välillä tekee hyvää huilata kaikkien!!!

Tänään heti aamusta tehtiin parin tunnin lenkki elonkierrossa ja johan oli tyytyväisiä koiria ja omistaja!!! Rapa opetti Rokalle kuraojassa juoksun ja siellä ne sit paineli edestakaisin ojaa niin että kuravesi vaan lensi!!! Sit ruohopellol painiin et vähän puhdistuvat edes ja itse asiassa kun kotiin päästiin niin alkoi oleen jo aikas puhtaita koiria.

Rokalla oli tänään koulupäivä ja pentukurssin toinen osa. Aloitettiin tolpan kiertämisellä ja tuota me nyt ollaa vähän tehtykkin ja meni aika kivasti. Tänään keskityttiin kaikenlasiin temppuihin ja motivointi juttuihin. Tehtiin jalkojen välissä pujottelua niin että ohjaaja liikkui ja niin että pysyttiin paikallaan, sekä pyörimistä molempiin suuntin. Nämä kaikki todella kivoja Rokan mielestä ja niitä aletaan kyllä varmasti harjoitteleen. Temppujen ja motivoinnin sivussa tehtiin ohitusharjoituksia, siinä me sitten kuljettiin ja ohiteltiin toisiamme ja juoksevaa Anua, meni kyllä todella kivasti Rokalta. Välillä jäi katseleen muita mutta heti kun kutsui niin keskittyi taas vaan muhun ja mun kanssa kulkemiseen!!!! Lopuksi ennen leikkituokioo otettiin viel parit luoksetulot ja niissä tultiin todella kovaa!!! Tuo lelu on kyllä oiva juttu noihin luoksetuloihin!!!

Roksu viisaan näköisenä!!!!

Kape ja Rapa pääsivät sit vielä tokoileen tuohon koulun kentälle, Kape teki vähän kaukoja ja peruuttamista ja jotain temppuja. Rasmus aloitti seuraamisella joka hyvää ja tänään taas vaihteeksi palkaksi lelu kun oli niin innokas leikkiin. Metallinouto otettiin myös, muuten oikein hyvä mutta voisi palauttaa myös laukaten kun meneekin kapulalle laukaten, no täytyy vähän työstää kupin kanssa. Ruutu tehtiin EVL:än mukaan, muuten oikein hyvin mutta tyhmänä käskin ekalla kerralla katsoa ruutua niin meinasi karata sinne suoraan no uusinnalla sit oiken hyvä.Tein molemmilta puolilta ja niin että palkkasin joka toisen merkin ja sit aina joka toinen kerta pääsi ruutuun kupille!!! Idarin asennot käytiin läpi leikkien ja ne todella hyvii, myös istuminen!!!! Lopuksi viel vähän kierrettiin maalia ja peruuteltiin!!! Huomenna ajattelin lähtee treenaileen palv.koirien kentälle ku sinne tulee muitakin niin pääsee ottaa p.oloja vieraiden kanssa!!!

Kerranki kaikki samassa kuvassa!!!