Alkuillasta käytiin treenaan porukalla Laatuauton pihassa Forssassa. Kasper aloitti metallinoudolla, joka todella hyvä ja palautuskin onnistui tänään hyvin. Perään otettiin palkkattomuus treeni niin että vietiin ruutuun yhdessä Kapen kanssa palkka. Ekaksi seuraaminen->todella hyvää, Luoksetulo-> muuten hyvä mutta ei pysähtyny seisomaan, liikkeestä istuminen->oikein mallikas ja sit ruutuun palkalle!!! Kasperin osalta oikein hyvä treeni ja oli todella innokas kaiken aikaa  ja ilme oli kohdallaan!!!

Tehtiin sitten Kapen kanssa vielä ruudun loppuosa ihan katsoakseni osaako sen vielä ja osashan se!! Kasper on vaan niin taitava!!!Silmänisku Rapan treenien jälkeen tehtiin vielä tunnari niin että oli tuomari ja liikkuri oli paikalla. Meni reippaasti kapulalle ja heti kun haistoi oman otti sen ja palautti reippaasti!! Vähän pureksi kapulaa kun tuli sivulle, muuten täyden 10 suoritus!!!Hymy Kasperille on tehny kyllä todella hyvää tuo vuoden tai kahden treeni tauko! Nyt täytyy vaan kisata sen kanssa niin saisi ne voi1:set ja sen tk3:en ja sit se oli siinä! Sitten mä olen tyytyväinen ja Kape saa jäädä ihan oikeesti ja pysyvästi eläkkeelle.

Rasmusken treenit meni saman kaavan mukaan kun Kapen kanssa. Ekaksi pari metallinoutoo, jotka muuten todella hyviä mutta pudotti molemmilla kerroilla kapulan heti kun oli sen ottanu. Poimi kyllä välittömästi uudelleen suuhun ja palautti reippaasti mulle, en tiedä oliko ne vahinkoja vai mitä siinä tapahtu. Palkattomuusosio tehtiin ihan samallalailla kun edellä. Seuraaminen->oikein hyvää!!!!, luoksetulo->seisominen jäi välistä muuten hyvä, liikkeestä istuminen->hyvä ja sit vauhdilla ruutuun!!! Perään hiottiin tuota luoksetulon seisomista joka onnistui nyt todella hyvin, perään otin vielä pari suoraa niin että juoksin karkuun namin kanssa. Rasmus oli kanssa todella innokas ja iloinen treenatessa, siis täydellisesti onnistuneet treenit tänään olemmilla pojilla!!!Hymy