Sateesta huolimatta lenkkeiltiin metsäs ahkerasti, emmehän me ole sokerista!! Otin sit lenkin jälkeen Rasmuksen kans ruutua siin tiellä. Kokeilin niin et palkaan namipallo stopista itse niin ei sit enään ennakoi et se avustaja heittää namin siit vierestä. Ekalla kerral meni todella hyvin keskelle ruutua ja sit stoppi. Toisella ja kolmannella kerral meni vasemmasta sivusta sisään... empä tiedä nyt mikä tuonne veti, jaa-a. Kokeilin sit viel kerran ja meni todella hienosti keskelle ruutua suoraan. Viimeiseksi otin viel kupilla. Täytyy nyt vaan ottaa paljon kupilla ja sit aina joskus stoppi ja siit palkaksi namipallo, jos se sit toimis, saa nähä!!

Illal piti lähteä kentälle sateen takia jätimme väliin ku olin kastunu jo kaksi kertaa... Treenasimme maalla sisällä kaukoja pelkillä suullisilla käskyillä. Kasper pääsi aloittamaan, seisomaan nousut oli vaikeita, vahvistin niit sit pienellä vartaloavulla niin alkoivat toimimaan.
Rasmus sai tehdä samoja kaukoja, seisomaan nousut olivat puolestaan aivan loistavia, otti aina muutaman askeleen peräti taakse päin!!! Nyt siis taas ongelmaksi tulivat istumiset, niitä sit kans vahvistelin pienellä vartaloavulla ja alkoivat toimimaan. Rasmuksen kans kasvatin matkaa n.5m ja toimi ihan hyvin ilman käsimerkkejä. Seuraavaksi sit vaan käsimerkein.

Kotiin päästyämme otettiin naksun kanssa kanssa kapulan nopeaa palautusta jossa edelleen ongelmana tuo pieni pureskelu. Päätin sit treenata samal vähän kapulan pitoa ja sen kanssa liikkumista et sais tuon ÄRSYTTÄVÄN pureskelun loppumaan. Töitä on edessä siis pitkäksi aikaa tuolla saralla. Viimeiseksi R pääsi leikkiin -arvaa mitä mamma haluu-. otettiin peruuttamista ja maahanmenoja, peruuttaminen aikas loistava vaikka eilen vasta aloitettiin sen treenaaminen!!! On tullu pikku poikaan ihan uutta tarmoa tehdä ku ollaan vähän harjoiteltu tuota tarjoamista naksun kanssa. Nykyään ei tarvi nähdä ku naksu niin suurinpiirtein jo tarjoo jotain!! :)
Naksu osion aikana Kasper treenaili isännän kanssa kaukoja ja temppuja!! Siis Kasper tekee jotain vaan niin palkkaa tulee!!!
Ruuan R sai sit muutaman minuutin paikalla makuun jälkeen, missä oli kaiken aikaa valppaana, mut samalla  silti makaili ihan rauhassa vaik K siin käveli ja puuhasteltiin kaiken näköistä.