Tänään käytiin Anskun ja koirien kanssa kiipeileen Hunnarin mäkeä ylös ja alas ja sen jälkeen käytiin vielä kunnon lenkillä siin lähimetsässä. Olipa kiva lenkkeillä jälleen yhdessä, Rasmuksella oli ainakin todella super kivaa!!!

Iltasella vähän temppuiltiin naksun kanssa ja samalla pojat saivat  tehdä myös jumppajuttujaan. Molemmat teki tarjoiluleikkiä naksun kanssa ja onnistuivat siinä hyvin, Rokka saisi olla ehkä vielä hieman innokkaampi. Dynairin kanssa seistiin vuorotellen etupää ja takapää tyynyn päällä, vähän pojat sitä vielä vierastavat mutta alkavat tottuun siihen hyvää vauhtia. Takapään käyttöä tehostettiin peruuttaen pienen esteen yli  tai siis Rapa teki tätä ja Rokka peruutteli petinsä päälle kun siinä samalla sai kivasti treenattua kontaktia, molemmilla meni tosi hyvin ja hahmotavat kivasti takajalkansakin!!! Jalkojen diagonaali nostot ovat Rokalle todella vaikeita ei meinaa millään saada kroppaansa hallittua mutta tein nyt vaan niin että nostin yhtä jalkaa kerralla ja siihen kykeni aika kivasti, Rapalla jalan nostot paljon paremmin ja pystyi nostaan kaksi jalkaa yht aikaa ylös ilman ongelmia. Loppuun molemmat tekivät yhdessä vielä kaukoja ja olikin kovin kummaa kun istuin maassa enkä seissy siinä edessä, no tehtiin kuitenkin ihan sairaan hienoi kaukoi!!!

Ollaan tehty viime päivien aikana joka ruualla paikallaan istuminen ja siinä molemmat ovat kyyl ihan super hyviä ja tarkkaavaisia. Kun tuo pakkanen nyt vaan laskisi niin pääsisi ulos kunnolla tokoileen.....se koe nimittäin lähestyy hurjaa vauhtia, mut eiks se mee niin et lahjattomat treenaa!!!!