Perjantaina käytiin Uunon kanssa kaksin autoajelulla Forssassa ja samalla matkalla poikettiin Johannan työpaikalle jonne pikku herra pääsi sitten katseleen ja ihmetteleen. Eipä Uunoa paljoa uusi paikka ihmetyttänyt vaan siellä se tapsutteli mennä ja moikkaili reippaasti ihmisiä, on se vaan niin ihana kun se on niin rento ja reipas ei paljoa ihmettele uusia tilanteita vaan menee reippaasti ja rohkeasti katsomaan!!!

Iltapäivällä mentiin Vaulammille jälleen ihmetteleen ja mä kävin Rapan & Rokan kanssa vähän juoksemassa mutta tiet on nyt niin liukkaita ettei itse meinaa pysyä pystyssä ja jopa koirat liukastelevat joten ei päästy juokseen ihan niin paljoa kun haluttiin mutta kiva lenkki kuitenkin saatiin aikaa välillä juostiin ja välillä käveltiin!

Illalla Onni kultainennoutaja tuli tutustuun Uunoon ja oli muuten vähän vauhtia!!! Uunolla ja Onnilla näytti olevan oikein kivaa alku ihmettelyn jälkeen ja niistä tulee varmasti oikein hyvät kaverit!!! Tervetuloa Onni uudestaankin Uunoa katsoon mutta sit mennään ulos niin on vähän enemmän tilaa kirmata!!!

Eilen lauantaina vietiin Rasmus ja Rokka hoitoon maalle ja me lähdettiin Uunon&Saken kanssa kohti Helsinkiä. Mä menin kouluttaan Koirakeitaalle ja Sakke tuli Uunon kanssa ihmetteleen toimintaa. Uunolle niin hyvä kokemus kun oli uusia koiria, uusi paikka ja sitten ei ollut mukana noita kooikereita. No Uuno ei paljoa viitsinyt hötkyillä vaan nukkui lähes kaiken aikaa mitä me hallil oltiin siis 3h, ei haitannut vaikka koirat haukkui ja kulkivat ihan vierestä, Uuno vaan nukkui. Ne ajat mitä oli hereillä niin leikki leluillaan Saken kanssa sohvalla ja välillä vähän katseli et mitä ihmettä noi muut oikein tekee!!!

Hesasta suoraan ajeltiin Leevin synttäreille Hämeenlinnaan, no siellä Uuno sitten jo jaksoi vähän esiintyä ja leikkiä ihmeisten kanssa. Ei sielläkään ihmetellyt oikeestaan mitään vaan paineli katsomaan kaikkia ja kaikkea todella reippaasti ja iloisesti.

Eipä miedän ohjelmallinen päivä vielä siihen loppunut vaan illalla tuli  Saken synttäri vieraita ja myös Rapa ja Rokka palautuivat kotiin hoidosta, Uuno oli kyllä onnellinen kun näki kaverit.

Tänään mä olen ollut päivän töissä ja pojat ovat olleet täällä keskenään, ovat käyneet kuulemma raksalla muutamaankin kertaan ja touhuilleet siellä kaikkea kivaa. Illalla vähän tokoiltiin ja Rasmus tietenkin aloitti tehtiin naksun kanssa tarjoamisleikkiä, metallinoutoa, sivulletuloja, merkkiä ja jumpat. Kaikki meni kyllä hyvin vähän olisi saanut olla lisää asennetta mutta Rapa usein sisällä vähän himmailee, no kun päästään tästä ulos treenaan niin jos asia sitten paranisi!! Rokalla ohjelmassa myös samat jutu ja eipä niissä ihmeellisyyksiä ollut missään. Jumppa osiossa johon kuuluu esim diagonaali jalan nostot niin Rokan kehon hallinta mun mielestä parantunut kun ei lähde niin voimakkaasti enään mutkalle!!! Uuno alkoi harjoitteleen naksua siis me vaan syötiin nameja ja jatketaan sitä huomen ja parina iltana siitä eteenpäinkin, kohta voi siis Uunolle opettaa kaikkia todella hauskoja temppuja!!!!

Tänään Rokka ja Uuno ovat ekaa kertaa leikkineet oikein kunnolla yhdessä ja painineet, hauska pari kun kamala murina kuuluu Rokka makaa selällään maassa ja Uuno siinä Rokan päällä ja puree korvista ja kaikkialta mistä vähänki saa kiinni!!!! Rasmus on vaan tyynen rauhallisesti seuraillu vierestä ja ihmetellyt et miten noi jaksaa ja viittii leikkii tuollaisii leikkei!!!!