Eilen käytiin Katin ja koirien kanssa kunnon lenkillä Tammelassa! Lenkin jälkeen tehtiin Rapalle ja Rokalle pupujäljet ja Jolindalle makkarajälki. Rokka pääsi ekana käyttämään nenäänsä ja hyvin käyttikin. Virtaa oli vieläkin vaikka kuinka, vaikka alla oli reilu tunnin lenkki no onneksi liinalla voi vähän jarruttaa menoa. Hyvin siis jäljesti ja aika tarkasti koko matkan jäljen päällä, kani lopussa oli ihan super kiva Roksun mielestä. Ennen Rapaa Jolinda kävi syömäs makkarat ja söi kyllä varmaan jokaisen palan pois metsästä. Kauhea tuhina vaan kuului kun neiti nuuskutteli mennä eteenpäin, häntä heilui kaiken aikaa ja näytti siltä et nautti työn teosta!!! Nyt vaan Jolindalle uusia jälkiä niin saa vähän varmuutta ja kokemusta jäljestykseen. Rapa pääsi sitten viimeisenä haisteleen ja haisteli oikein kivasti. Alussa harhautui pari metriä jäljen sivuun mutta palasi äkkiä takaisin ja jatkoi todella hienoa jälkityötä jäljen loppuun asti!!! Kyllä oli kotona illan ihanan rauhallisia koiria!!

Tänään lähdettiin aamupäivällä kävellen maalle ja oli todella upea ilma kun aurinko alkoi juuri paistaan ja sumu väistyi. Harmitti hirveästi kun kamera jäi kotiin.... No Sakke toi kameran maalle kun pääsi töistä niin saatiin otettua muutama kuva:

Leevi ja Kape syysretkellä!!!

Villekin otettiin mukaan ja pääsi kyytiinkin Leevin kanssa!!!

Tarkoitus oli kuvailla omia koiria ilta auringossa, no kas kummaa ku se aurinko meni aina pilveen kun olisin halunnu ottaa kuvia.... No saatiin Rokasta sentään muutama poseerauskuva otettua, vaikka en ole niihin kauhean tyytyväinen....