Tänään lenkkeiltiin  Tiian ja Onnin kanssa oikein suures kaupungis eli Forssas, olipa kyllä koirilla hauskaa kun eivät olleet nähneet toisiaan pariin päivään, välillä tuo eteenpäin pääseminen hieman hankalaa ku Rokka ja Onni olisivat vaan leikkinee!!

Lenkiltä suunnattiin suoraan aksaan ja olipa taas kivaa. Rokka sai tehdä ensiksi muutaman kerran keinua ja se ihan ok, jostain syystä menee huonommin ku vien oikealta puolelta eli sitä treenattava paljon lisää!!!! Keppejä tehtiin moneen kertaa ja molemmin puolin ja nyt muistin melkein joka kerta sen käden!!!! Kepeistä puuttui nyt puolet ohjureista eikä tuottanut mitään ongelmaa kunhan mä en niitä ongelmii aiheuta!!!! Itse rata oli oikein kiva ja  kinkkinen, pitkästä aikaa myös A oli mukana ja se mentiin kyllä vauhdilla joka kerta, sen alastuloa pitää vähän treenata ku meinaa pylly tulla ukon ohi, hienosti siis pysähtyy mutta ei tuo tasapaino ihan vielä pidä pyllyä siel omalla paikallaan!!! Tehtiin rata pariin  kertaa ja meni aikas kivasti, loppuun otin viel kepeille menoa eri kulmista ja aika kivasti hahmottaa mistä sinne  pitää sujahtaa sisään!!!!

Huomenna onkin ohjelmassa kauan odotettu hyppytekniikka koulutus, saas nähdä mitä kaikkea me siellä opitaa ja mitä uutta mä opin koirastani!!!