Iltasella käytiin tokoileen kentällä ja nyt kaikki saivat tehdä treenin kahdessa osassa ja lepovuorossa olevat koirat saivat katsella kentän reunalla treenaavaa koiraa eli vähän maltti treeniä samalla!!! Rasmuksen kanssa aloitettiin hyppynoudolla ja aika isolla kapulalla, kapula ei tuottanut ongelmii. Paluu hyppy vähän laiska joten lähdin pakoon ja sillä sain vähän terävyyttä Rapaan. Metallinouto muutaman kerran seuran kapulalla ja se ihan normaaliin tapaan!!!

Rokka aloitti kanssa hyppynoudolla mutta Rokka teki metallilla ja vähän samaa ongelmaa ku Rapalla eli paluu hyppy hieman hidas. Rokan kanssa kokeilin et jätetään palkka meidän taakse ja pääsee sinne lennosta ja näytti nyt ainakin muutaman toiston jälkeen toimivan kivasti ja sain terävyyttä siihen paluu hyppyyn!!! Kaikki jäävät tehtiin pariin kertaan läpi, maahanmeno ja istuminen todella hienot, seisomista piti vähän muistutella mutta kun muistui mieleen niin sekin todella hyvin!!!

Uuno aloitti hypyllä niin et palkka valmiina siellä toisella puolella ja hionosti hyppää vaikka lähetin muutaman metrin päästä esteestä. Muutama toisto tehtiin niin et pallo odottaa esteen takana et saan Uunon hyppäämään vähän kauemmaksi esteestä. Pallon kanssa tehtiin hyppynoutoa ja siinä Uuno on kyllä loistava vaikk pallo sinkoo minne niin hyppää esteen yli hakee pallon ja tulee esteen yli takaisin!!! Metallikapulan kanssa tehtiin muutama vauhti nouto ja ottaa vieraanki metallin suuhun yhtään empimättä ja vauhdilla palauttaa!!!

Toisella kierrokselle Rasmuksen kanssa tehtiin kaukoja leikkien ja ne oikein nätit, vaihdot ehkä saisi olla terävämmät mutta nuo riittää kyllä Rapalle!!! Kierrettiin tolppaa ja siinä sivussa tehtiin luoksetulon stopit ja ruudun loppuosa, kaikki muutamaan kertaankin. Kyllä tuo kiertäminen on vaan niin hyödylllistä!!!

Rokan kanssa tehtiin ohjatun suuntia pallon kanssa niin et vein merkille ja siitä sit lähetys pallolle, hienosti ampuu pallollensa. Näin saan ainakin vahvemmaksi sitä et lukee minne ohjaan ja lähtee sinne suuntaan varmemmin!!! Merkkiä tehtiin erillisenä hetsaten ja kyl muuten ampui sinne haukkuen, en tuohon haukkumiseen puuttunut kun kerran sain kierrokset nouseen niin hyvä niin!!! Paikallaan istuminen loppuun ja nyt istui minuutin verran oikein hyvin ja terävänä kun mä juoksentelin ja lauloin piilon takana ja aina välillä vähän näyttäytyen, sattoi olla et ohi kulkijat katsoivat ihmeissään et mitä puuhaan....

Uunon toiseen kierrokseen kuului ohjattu ja harjoiteltiin merkiltä pallolle lähtemistä, molemmat puolet tehtiin pari kertaa ja hienosti Uuno lähtee sinne minne ohjaan!!! Liikkeestä maahanmenoja muutama ja ne oikein hyvällä mallilla!!! Lyhyt paikalla makuu ja nyt meni maahan suoraan ja makasi kaiken aikaa ihan suorassa eikä mennyt lonkalle eli oli tarkkaavainen ja seurasi mitä mä puuhaan, kävin myös piilossa ja ei tuottanut mitään ongelmaa!!!!

Kylläpäs oli kivat treenit ja voi miten ihanaa kun ei kastunut kun edelliset päivät ovat olleet aika kosteita.... Treenien jälkeen Elonkiertoon kunnon lenkille, voi miten ihana syysilta oli!!! Huomenna mennään Parolaan vähän aksaileen Rokan kanssa ja saas nähdä miten hienot hyllyt saadaan aikaiseksi!!!