Nyt on pakko aloittaa onnitteluilla eli eilen itä naapurissamma Venäjällä Rapan poika Jeroom (Black Amiikos Jeroom Jakkel) ja Tytti (Black Amiikos Garmina Gailje) käväisivät näytelmissä ja kaikki tuli kotiin niinku kuuluunkin!!!  Eikä tässä vielä kaikki, molemmista tuli tietenkin Venäjän valioita ja samalla Jeroom sai cacibit kokoon kansainvälistä valion arvoa varten, Rapan eka jälkeläinen josta tulee CIB!!!!! Mä olen niin onnellinen ja tyytyväinen, on Rapalla vaan hieno poika!!! Erityis onnittelut Jennille ja Jeroomille, isukki on niin ylpee teistä!!!

Sitten näihin arkisimpiin juttuihin eli me ollaan vähän laiskoteltu tuon treenaamisen kanssa tai ei nyt laiskoteltu mutta kun aika ei ole yksin kertaisesti vaan riittänyt kaikkeen, no tänään korjattiin tilannetta!! Tänään siis käytiin Eijan kanssa tokoileen MTT parkkiksella ja jopas oli kivaa niin mulla kuin koirillakin!!!

Rasmus teki pari todella vauhdikasta suoraa luoksetuloa. Kaukoja otettiin kanssa ja vahvistin sitä peruuttamista siellä välissä et ei lähtis siirteleen etutassuja eteenpäin ja nyt näytti ainakin todella hyvältä. Liikkeestä istuminen tehtiin pari kertaa ja ne todella hienot, samoinku ruutu kipolle juoksuna. Hyvin hahmotti ruudun lumen seasta. Loppuun tehtiin viel tunnari joka niin hieno että siihen oli hyvä lopettaa treenit!!!

Rokan kanssa aloitettiin omatoimisilla sivulletuloilla ja ne oikein hyvii. Tehtiin seuraamisen sivuaskeleita ja muutenkin seuraamista, sivuaskeleet oikein hyviä ja seuraaminenkin aikas kivaa, vähä haluaisin sitä kyllä vielä tiiviimmäksi. Suoria luoksetuloja otettiin muutama ja ne erittäin vauhdikkaat, pari kertaa nousi istuun kun kävelin pois, taitaa tuo kylmä maa vähän haitata ja Rokkaa hieman palelluttaa siellä maatessa. Kaukot tehtiin nyt niin että palkkailin pysymisestä ja kyllä alkaa näyttään hyvältä kun saadaan siihen vähän malttia, Rokan mielestä olisi niin kiva vaihtaa nopeaan tahtiin vaan asentoja!!!! Tunnari tehtiin kaksi kertaa ekalla nousi ensin väärä ja sitte oma, toisella kertaa tuli hienosti oma. Tunnari on kyllä vauhdikas mutta hienosti malttaa haistella kapuloita eikä kohella siellä enään niin paljoa kuin ennen. Loppuun paikalla makuu Reiskan vieressä, nousi taas istuun kun kävelin pois mutta korjauksen jälkeen oikein hyvä paikallaolo!!!

Huomenna onkin ohjelmassa Tampereen ryhmänäyttely molempien pikku ukkojen kanssa, saas nähdä minkä värisii nauhoja sieltä on kotiin tuomisina!!!