Tänään menin kerranki töihin aamusta ja pääsin jo pois kolmen aikaan, siis kait silleen ku normaali ihmiset on töissä. Mulle aivan epänormaali työaika.... No kuitenki oli ihan kiva päästä pois niin aikaisin niin ehti vähän tekeen poikienkin kanssa jotain.

Palveluskoirien reeneissä käytiin vaan ottaa Rasmuksen kanssa paikallaolo, Tanja palkkaili kun oli ihan rauhassa. Pysyi hienosti rauhallisesti maassa vaikka ympärillä haukkui koira ja toiset nousivat ylös ja toiset menivät ohjaajiensa luokse. Nyt näyttää siltä et on valoa tunnelin päässä tuon paikallaolon suhteen. Pari onnistunutta suoritusta viel alle ennen kisoja niin jos munkin luottamus vähän kasvaisi.... Juu tiedän mun pitää luottaa koiraani. Siin häiriös ihan muutama sivulletulo "omatoimisesti" otettiin ja lähdettiin hakeen Saken nimpparikakkua Vaulammilta.

Tiia tuli taas kanssamme lenkille ja tehtiin kunnon lenkki pimeästä ja kurasta huolimatta. KIITOS Tiia kun jaksat lenkkeilä ahkerasti kanssamme, on paljon mukavampaa kun saa juoruilla samalla jonkun kanssa kun kävelee. Kieli ulkona

Iltalenkin yhteydessä viel otettiin Kasperin kanssa idarin asennot x2. Ekalla kaikki suorapalkalla ja toisella kertaa palkkailin eri kohdissa. Seisominen mukaan lähtemisestä, istuminen pysymisestä ja maahanmeno suorapalkalla. Kaik oikein mallikkaita ja Kaspermaisia (siis loistavia) suorituksia!!

Rasmus aloitti sivulletuloilla, jotka erinomaisia ja on mun mielestä taas  vaan nopeutuneet. Ei vielä ihan käänny ilmassa mun sivulle, mut siihen kyllä pyritään!!Hymy Ruutuun juoksuja otettiin kolme. Ekalla kertaa ruutu oli huonossa paikkaa kun parkkipaikan viivat sekoittivat Rasmuksen. Siirsin ruudun niin johan alkoi luonistuun. Väliin otin muutaman suoran luoksetulon, joissa vauhti ihan Rasmukselle riittävää, kun ei tuosta mun koirasta ikinä mitään tykkiä tule. Tuo asia on nyt vaan hyväksyttävä, mut mikä tulee sitten seuraavsta haukusta kun sellainen joskus tulee.... =) Seuraamista tein pidemmän pätkän ja Sakke huuteli käskyä aina välillä (en siis reagoinu siihen), oikein kivaa seuraamista paitsi juoksussa vähän jäi jälkeen. Vika saattoi olla mussa et juoksin liian lujaa tai jossain muussa. Huomen otettava pari vauhdikasta pätkää joissa palkka kun saa mut kiinni. Liikkeestä istuminen ok. Viimeiseksi viel ruutu stopilla ja perään kupille. Nyt ainakin oli taas motivaatio ruutuun kohdallaan kun yritti vähän jopa karata sinne!!

Eipä ole kukaan tehny mitään suunnitelmaa vaikka ne kisat lähestyy kovaa vauhtia, täytyy kokeilla jos sellaisen saisi huomenna väsättyä. En mä tiedä onko siinä mitään ideaa muutakun se et muistais reenata vähän kaikkea ja vähän erilailla.... Huomen on tehtävä noiden seuraamis pätkien lisäksi palkkaamattomuutta et tulee taas sitäkin tehtyä edes pari kertaa ennen kisoja. On sitä vaan niin paljon kaikkee mitä pitäs muistaa harjoitella, olis niin helppoa kun joku tekis valmiiksi ohjelman mitä tekee niin ei tarvis ite joka päivä miettiä, mut olisko tää tokoilu sit taas vähän liian helppoa ja ei olis niin paljoa haasteita??!!Cool