Ollaan nyt eilen ja tänään tehti Rokan kanssa sisällä pari metallinoutoa ja ei niissä mitään ongelmaa. On aivan villi kun näkee kapulan ja painelee hakeen sen ihan täysiä ja palauttaa hyvin mulle. Äsken kokeiltiin myös kutsunoutona ja sekin meni todella hyvin eli tykkää metallista sisällä ihan hirveän paljon mutta ulkona siinä sitten vaan jokin "pelottaa" ja ihmetyttää. No tehdään nyt vielä pari päivää sisällä ja katsotaan sitten ensi viiikolla jos joku päivä kokeilis ulkona.

Rasmus teki äsken todella hienoja kiertoja mun ympäri peruuttaen ja keksin myös miten saan sen lopun kuntoon, kun se loppuosa on ollut vähän hukassa mutta nyt keksin senkin. Menen siis seinän viereen nenä seinään päin niin silloin ei pääse Rapan takapää karkaan liian kauaksi musta vaan tulee todella sujuvasti sivulle peruuttaen!!! Tämä täytyisi nyt myös opettaa Rokalle tai siis ensin vahvistaa vähän peruuttamista.

Tänään käytiin vetäseen Eijan kanssa kevään ekat verijäljet mettään ja nyt odotellaan huomista iltapäivää et päästään ne jäljestään koiriemme kanssa. Metsäs oli viel lunta vähän paikoittain mutta eipä se meidän jälkipuuhia haitannu ja nyt illan mittaan on vielä vähän satanutkin lunta, koirille vähän lisää haastetta tuohon jäljestämiseen!!!  Rokka on mahtunut mukaan Auran nuuskujen Vappu kokeeseen Kalantiin eli viikonpäästä sitten ohjelmassa Rokan ekat mejä kokeet, saas nähdä miten pienen ukon käy!!!