Eilen käytiin tokoileen poikien kanssa prisman parkkiksella ja oli niin ihana tokoilla tietenkin hyvässä seurassa mutta ennenkaikkea ihanassa auringon paisteessa!! Kiitos kaverit tokoseurasta!!!  Molemmat pojat teki samoi juttui eli ensin ruutu merkin kautta ja tyhjänä, perään pari namilla/lelulla. Jääviä katsottiin läpi, samoinku kaukoja ja Rokka teki myös tunnarin.

Molemmat pojat onnistuivat ruudussa ihan sairaan hienosti ja merkkikin meni jakeluun et sinne pitää mennä ennenku pääsee ruutuun. Jäävissä molemmilla seisominen vähän heikko tai kyl ne seisoon jää mutta kun kävelen ohi niin tuppaavat vähän kääntyyn eli etupalkka käyttöön ja saatiin toimiin ihan kivasti. Rapa teki paremmat kaukot kun Rokka, kun pikku herra tuppasi vähän jumittaan ekassa nousus mut eipä niissäkään muuten mitään ihmeellistä. Rokan tunnari oli hieno jälleen, alkaa sitä varmuuttakin tulemaan pikku hiljaa!!! Loppuun Rokka teki vielä ryhmässä paikalla olot, istumises kerran valui maahan mutta muuten paikalla olot ok.

Tänään käytiin kelkkaileen Vaulammilla ja Leevikin lähti mukaan katsastaan kun pojat saivat juosta kelkan vierellä, saa tehtyy siinä samalla todella helposti ja kivasti ravilenkin!!!! Kuudeksi oltiin sovittu tokotreenit taas porukalla ja nyt tällä kertaa mentiin Johanna K:n työpaikan pihaan tokoileen. Rasmus aloitti ohajtun merkillä ja edelleen ekoilla kerroilla epävarma mutta kun muistaa mistä on kyse niin sitten hyvii merkkei. Jääviä tehtiin jälleen ja nyt sitä seuraamaan mukaan lähtöä joka onnistui todella hienosti.

Rokan osuus alkoi paikallaoloilla ja tänään molemmat todella hienosti!!! Ohjatun oikea puoli tehtiin pari kertaa, aluksi tuppasi kovasti vasemmalle mutta löytyi se oikeakin sieltä, sitä täytyy nyt vaan vahvistaa kun kerran vasen näyttää olevan vahvempi. Rokka ei sitten muuta tehnytkään vaan jatkettiin matkaa agilityyn.

Agi ei mennyt tänään ihan putkeen huomasi kyllä ettei olla kuukautewen aksattu, mun oma ohjaus oli ihan kaameaa ja Rokka vähän sinkoili putkiin jne.... No kepit kuitenkin oli hienot (niissä tänään vaan neljä ohjuria), niitä tehtiin erikseen samoinku keinua ja se näyttää nyt oikein hyvältä, sitä täytyy vaan kokeilla päästä tekeen nyt todella usein et saa sitä varmuutta siihen. No jos nuo kovat pakkaset olisi nyt takana päin ja pääsisi vähän useammin aksaileen niin jos tulisi jonkin näköinen varmuus ja järki tuohon hommaan taas!!!

Maneesis otin Rokan kanssa sit vielä liikkeestä seisomista ja siinä tuppasi meneen maahan ja tekeen vaikka mitä... En tiedä menikö pikku ukon pää vähn sekaisin ku eka käytiin tokoileen sit aksattiin ja sit olis viel pitänyt tokoilla, no saatiin loppuun onnituneita seisomisia ja mä sain kävellä mis vaan. Tuota liikkeestä seisomista pitää nyt paljon treenata ja ihan erikseen sitä pysähtymistä ja kestoa ettei mene liian vaikeaksi kerralla.