Taas on vierähtänyt muutama kaunis pakkaspäivä. On ollu todella hienoja ulkoilu ilmoja ja on tullu tehtyä poikien kanssa pitkiä lenkkejä pelloilla ja metsissä. Kiitos kaikille ystäville jotka ovat ehtineet kanssamme lenkkeileen ja tervetuloa uudelleen!!! Silmänisku


Vähän on ehditty tokoileenkin, pääasiassa kyllä sisällä tuon pakkasen takia ja oikeestaan vaan Rasmuksen kanssa. Ollaan otettu sivulletulo treeniä paljon ja ihan perusjuttuja, esim seuraamisen käännöksiä, kaukojen asentojen vaihtoja nopeasti, peruutusta jne... Kaikki sujuneet hyvin, erityisesti voisi mainita peruuttamisen joka on todella hauskaa ja vauhdikasta tällä hetkellä. Lähtee jo pelkästä käskystä taakse vaik en ole viel itse liikkunut. Mun pitää olla nyt vaan tarkkana et lähden heti käskyn jälkeen koska muuten menee vinoon jos lähtee paljon mua ennen taaksepäin. Nyt huomen menemme ulos treenaan oli pakkasta sit ihan kuinka paljon vaan.

Tänään olisi vielä tarkoitus vähän naksutella ja ottaa muutama luoksetulo iltalenkin yhteydessä. Nyt siivoamaan vaatekaappia ja kaikki pienet ja muut käyttämättömät kuteet menee huutonettiin, jos niistää pääsis vaikka eroon....Saa nähdä sitten aikanaan!!