Taas pari päivää on vierähtäny ihan huomaamatta, kuinka tää aika voi oikeesti mennä näin äkkiä..... No kuitenkin me ei olla poikien kanssa paljoa muuta tehty kun temppuiltu sisällä ja siin sivussa tehty vähän sivulletuloja ka kapulan pitoa. Eilen kovasti suunnittelin et treenaan oikein "kunnolla" ulkona, mutta nekin treenit sitten kutistui. Kasper teki metallinoudon ja tavallisen, jotka molemmat oikein hyviä. Rasmukselle myös metallinouto ja sit otettiin ohjatun oikeaa puolta muutama kerta kun haluaisin saada sen kääntymisen paremmaksi. Kääntyminen ehkä ihan hiukan parempi ja muuten noudot ihan ok.... En ollu yhtään suunnitellu, mutta Rapa otti myös pienen paikallaolon kun höpöttelin siin samalla tuttujen kanssa, makasi todella hienosti vaikka 10m päässä oli juoksuinen narttu kiinni!!! Loppuun viel ruutuun kupille juoksuja pari ja niissä oli vauhtia.

Ohjatun puolia olen tehnyt paljon sisällä alustojen kanssa ja siinä kääntymiset sujuu todella hyvin ja innokkaasti! Täytyy varmaan joku päivä tässä siirtää tuo alusta treeni ulos niin saa sen matkanki kasvatettua oikeaan mittaan. Tänään otettiin ekaa kertaa varmaan puoleen vuoteen merkkiä ihan sisällä naksun kanssa. Eipä oikeestaan tehty muutakun palauteltu sitä mieleen ja aikas hyvin muisti, täytyy vaan muistaa vaatia se aivan oikea paikka, kun muuten jää todella helposti vinoon ja siitä sitten kääntyminen kapulalle voi olla vaikeeta.

Molemmista pojista on nyt viimeisen viikon aikana huomannu että on puhti vähän poissa, nuo kuumat ilmat varmaan vaikuttaa ja sen takia en ole niin paljoa tokoa tehnyt. Haluan että toko on innokasta ja näyttävää ja se ei onnistu jos koiralta on puhti vähän poissa. Rasmuksen kanssa selvä suunnitelma on kesällä mejä ja varsinkin kun sitä ei voi talvella treenata niin sitä on nyt tehtävä. Siinäkin lajissa vaan harjoitus tekee mestarin!!!Kieli ulkona Huomenna ajattelin mennä vetään taas jäljen niin pääsee korjaan sen riistan perään lähtemisen ja saa taas vahvistettua sitä jäljen seuraamista. Se sunnuntain koe vähän näin jälkikäteen kyllä ihmetyttää kun R ei ole ennen ollu noin kiinnostunut riistasta.... No torstaina sitten testaillaan miten käy tällä kertaa.

Sunnuntai iltan käytiin viel uittaan poikia Pehkijärvellä ja tässä muutama kuva reissulta:

DSC_1285.JPG

Katseet auringon laskuun

DSC_1278.JPG

DSC_1315.JPG

Kasper jopa hyppäsi laiturilta ja joutui sitten uimaan melkein 10m, Kape siis yleensä vaan kahlailee rannalla ja makailee rantavedessä nauttien elämästä!!

DSC_1320.JPG

Ihanan märkä koiruus!!!

DSC_1295.JPG

Rapa iltauinnilla!!!

DSC_1302.JPG