Aamusta lähdettiin Rasmuksen kanssa Halikkoon Leena Piiran (eläinfyssari&osteopaatti) vastaanotolle ja kyllä muuten kannatti odottaa tätä aikaa se kolmisen kuukautta. Rasmuksella oli odotetusti lukko SJ-nivelessä vasemmalla puolella joka taas johti siihe että oikeia puoli oli jumissa lähes kauttaaltaan. Oikean puolen jumiutumiseen vaikuttaa varmastii myös se kun harrastetaan paljon tokoa jossa koira joutuu paljon työskentelemään toispuoleisesti eli nyt lenkeillä koirat käveleen oikealle puolelle. Etuosa oli jumissa molemmin puolin ja se johtuu luultavasti osaksi mejästä ja sitten siitä kun on se lukko tuolla takaosassa niin Rapa on sitten vastapainoksi käyttänyt etuosaansa enemmän. Hännän tyven nikamat olivat kuulemma myös kovin jumissa ja saattoi hyvin johtua parin kolmen vuoden takaisesta vahingosta jossa Rapa satutti häntänsä, no niihen saatiin "hoito-ohjeita" ja toivotaan et häntä saadaan liikkuvammaksi.

Kotiin saatiin ohjeeksi paljon ravilenkkejä vaihtelevalla temmolla, mäkikävelyä et saadaan sinne takaosaan voimaa kun nyt vähän heikompi kun etuosa. Erilaisii istumis harjoituksia katsottiin läpi dynairin kanssa ja sitten tietenkin perinteiset taivutukset ja jalan nostot eli nyt aletaan kovaa vauhtia tekemään noita et saadaan lihakset kuntoon. Kuinkakohan upeasti Rapa sitten liikkuu kun jumit ja lukot on poissa, sillä askel on jo nyt aika magee!!!

Kovasti Rapa sai kehuja luonteestaan kun makasi siinä vaan tyytyväisenä ja antoi Leenan hoitaa vaikka varmasti teki välillä kiepää kun lihakset aivan jumissa paikoittain, kun paljon käy kuulemma kooikereita joiden käsittely on hieman vaikeaa mutta meillä ei kyllä ollut mitään ongelmaa Rapa vaan nautti!!!

Iltapäivällä lähdettiin Rokan kanssa Forssaan tokoileen ku se koe taas lähestyy uhkaavasti.... Tehtiin aluksi paljon omatoimisia sivulletuloja ja ne hyviä. Seuraamista tehtiin jonkin verran ja palkkailin perusasentoi mutta ei ollu mitään Rokan parasta seuraamista ollenkaan. Ruutu ekaksi lelun kanssa ja se todella hieno, sitten pari stopilla ku ekassa stoppi venyi mutta toinen hieno, loppuun viel lelun kanssa vauhdikkaasti!!! Luoksetulon seisomista hinkattiin kiertämisen avulla ja nyt makeita seisomisia, samoinku hyppynouto todella hieno. Kaukot tehtiin kerran liikkeenä ja eipä voi niistäkään sanoa muutakun VAU!!! Loppuun vielä tunnaria ja sekin ihan nappi suoritus. Treenit meni kyllä hyvin mutta Rokka oli tänään jotenkin vähän vaisu, en sit tiedä mikä sitä vaivasi mutta täytyy tehdä nyt vaan paljon kaikkee kivoja ja vauhdikkaita juttui!!!