Viikonloppu meni töissä ja toipilas Kapea hoivatessa. Tuo meidän pikku toipilas näyttelee kyllä sellaisia energia purkauksia että ei olla ennen nähty, siis taitaa parantua oikein hyvää vauhtia. Lauantaina päästin sen kuselle meitin porukoiden pihaan ihan vapaana niin eiköhän singonnu juokseen metsään.... Ei siinä sit auttanut muu kun mennä perään ja yrittää ihan rauhalillsesti saada herra kiinni ettei haava vaan aukee, no nyt ollaanki ulkoiltu sitten vaan narussa!!! Selkeästi Kasper voi nyt paremmin kun ennen leikkauksta, sillä on paljon pirteempi ja energisempi eikä yhtään kipeen oloinen. Saas nähdä kuinka mahdoton siitä mahtaa tulla kun tuo haava vielä paranee kunnolla ja pääsee pieni berni poika oikein kunnolla juokseen vapaana ja ihan luvan kanssa!!! Kape ottaa kyllä kaiken ilon irti tuosta "toipilaana" olosta, kun vähän väliä käy kerjään rapsutuksia ja eihän sitä voi olla rapsuttamasta pikku toipilasta!!!!

Tänään kauppareissun yhteydessä käytiin vähän tokoileen MTT:n parkkiksella ja Rasmus pääsi aloittaan. Tehtiin metallinouto 3x ja nyt palautuskin laukaten kun pidän kippoa ja palkkaa mun takana ja pääsee sinne juokseen suoraan. Ruutua otettiin ihan tyhjänä ja eka kerta todella hieno, jälleen kippo+palkka mun takana ja vapautus sinne. Tehtiin sitten vielä' pari kertaa mutta selkeästi alkoi vähän ennakoimaan tuota stoppia joten otettiin sitten viimeisenä vielä ruokakipolla eli nyt kippo ruudun takana. Suora luoksetulo uudella "tekniikalla" ja R tuli todella lujaa!!!! Pusikoita kanssa vähän kierreltiin ja otettiin muutama maahanmeno siinä matkalla, nekin oikein hyviä ja vauhdikkaita. Loppuun vielä liikkeestä istuminen ja siihen oli hyvä lopettaa kun oli niin hieno istuminen!!!

Rokan kanssa katsottiin eka metallinoutoa, mutta metallikapulaa ei voinu nostaa tänään kun oli varmaan jo vähän viileä niin sitten tehtiinkin noutoo ihan puulla. Palkkasin pallolla heti kun lähti mua kohti kapulan kanssa ja siitähän pikku mies sai vauhtia tassuihinsa.  Kapulan pitoa täytyisi alkaa tekeen myös paljon eli siinä meillä taas työsarkaa. Ruutuun vietiin yhdessä pari kertaa lelu ja ne haki todella hienosti. Kolmannella kerralla Sakke vei lelun ja sekin meni aivan sairaan hienosti, ruutuun ollaan saatu kyllä paljon varmuutta lisää. Luoksetulo tänään erittäin vauhdikas ja iloinen, Sakke käskytti liikkeen eikä se yhtään haitannu Rokan tekemistä. Loppuun piilotettiin vielä tunnari kapula nurtsille, innokkaasti Rokka lähti etsimään kapulaa ja käytti upeasti nenää. Äkkiä kapula löytyikin ja toi suoraan mulle, palkaksi ihanainen vinkupallo joka kruunasi kyllä Rokan mielestä ainakin treenit!!!

Molemmat koohottimet oikein energisiä ja iloisia tänään treenatessa, itellekkin tuli ihan super hyvä mieli kun koirilla oli niin kivaa!!! Huomenna taas uudestaan treenaileen ja fiilisteleen!!!