Aamusta lähdettiin Vaulammille katsomaan Leeviä ja samalla vähän tokoiltiin Rapan ja Rokan kanssa, Kape olikin menny aikaisemmin Saken kanssa tontille rakennuspuuhiin. Rokka aloitti hyppynoudolla ja olin ajatellu et vinot heitot on sille tosi vaikeita et painaa suoraan vaan esteen ohi....no toisin kävi ei tuottanut mitään ongelmaa vaikka kapula oli vähän missä sattui sillä Leevi innosui nimittäin sitä heiltteleen mun puolesta. Pari suoraa luoksetuloa tehtiin pallopään kanssa ja niissä oli vauhtia. Luoksetulon stoppeja otettiin puun kierron kautta ja ne aikas kivoi, maahanmeno saisi olla hieman nopeampi eli sitä vahvistettava nyt tässä lähi aikoina treeneissä.

Rasmus teki kanssa hyppynoutoa vinoilla heitoilla ja meni todella hyvin. Suorat luoksetulot oli oikein vauhdikkaat Rasmukselle ja nyt musitin et kun menen käskyn jälkeen kyykkyyn niin sittenhän tuo pieni mies loikkii sieltä todella lujaa mun luo!!! Luoksetulon stopit oli kanssa oikein esimerkillisiä kunhan Rapa nyt ensin tajusi mitä piti kiertää...ukkeli tarjoili vaan peruuttamista aluksi!!!!

Tontilla kuluikin iltapäivä kivasti siivoillen ja tavaroita siirrellen paikasta toiseen. Pojat saivat myös hengata koko päivän mukana ja puuhastella siinä omiaa, kivasti kyllä pysyvät vapaana siinä pihassa vaikka ympärillä olisi metsää josta voisi mennä pupusia jahtaamaan!!! Ennen kotiinlähtöä otin Rokan kanssa vielä tunnarin, ekalla kerralla kasalla ja nyt selkeästi meni etsimään sieltä kasasta omaa ja kun ei löytänyt niin toi väärän uusinnalla oikein hienosti nousi oma. Tehtiin toinen heti perään ja nyt niin että jaoin kapula kahteen kasaan ja laitoin oman niiden väliin, toimi todella hieosti. Oli sit pakko tehdä viel kolmas perään ja nyt ihan silleen ku kokeis kapulat ympyrään ja toimi edelleen ihan sairaan hienosti. Varmuutta tarvitaan vielä paljon lisää ja nyt täytyy alkaa tekeen tunnaria liikkurin kanssa niin tottuu siihenkin, mutta ihanaa kun nyt ollaan jo näin pitkällä et selkeästi tietää mitä kapuloilla pitää tehdä!!!! Otettiin myös kaukot liikkeenä ja niitä tarvii tehdä nyt todella paljon sillä tuppaa vähän jämähtään niissä paikoilleen, leikkien kaukot todella iloiset ja hyvät mutta liikkeenä niissä on nyt joku juttu mitä en ole tajunnu, no niitä treenataan ja täytyty paljon palkkailla ekasta noususta niin eiköhän sekin jo sitten helpota!!!