Töiden jälkeen lähdettiin Rapan ja Rokan kanssa ajeleen jälleen Turkuun ja Lentsun tokokurssille. Ennen kurssia kävin käveleen poikien kassa Kupittaalla ja Rapa tietenkin myös tokoili.

Rasmuksen treenit sisälsi tänään ohjatun noudon yhdellä kapulalla ja tehtiin molemmat puolet pari kertaa ja meni oiekin hyvin. Kaukojen ekaa nousua palkkailin eripituisilta matkoilta ja niissä nousee kyllä upeasti ylös ja ei ainakaan tuu yhtään eteenpäin, taakse voi mennä sentin tai pari mut se ei haittaa!!! Loppuun vielä seuraamisen perusasennot palkkaukseen ja ne onnistui niinku kuuluukin koska kyseessähän oli tietenkin kaikki onnistuu treeni!!!!

Rokan kanssa kurssilla tehtiin ensin ruutua ja onneksi Lentsu huomasi yhden aikas suuren jutun mitä teen väärin eli näytän ruudun enkä merkkiä eli tästä eteenpäin hetsaan merkille ja sitten selvästi annan käsimerkin ja käännän katseen ruutuun kun lähetän sinne.  Tehtiin kerran niin et lelu ruudussa ja kerran tyhjä molemmat ok, niin ja mun pitää muistaa odottaa tarpeeksi pitkää te Rokka tarpeeksi syvällä ruudussa. Ruudussa maahanmeno ok mutta sitten alkoi haistella maata vimmatusti ja kun piti ottaa ruudusta sivulletulo niin Rokkahan meni kosiskeleen ihanaa tollerineitiä.... Meni kyllä johonkin ihan omaan hajumaailmaansa ja ei kuullu tai nähnyt mitään. Eipä ole Rokka ikinä ennen mennyt tuollaiseen maailmaan...Ärsyttävää....

Tunnari tehtiin kerran hiekalla ja se oikein hienosti. Paikallaolo eka palkka maahanmenosta kun mentiin yksitellen ja sit toisella "yrityksellä" makaaminen joka hienosti vaikka selkeästi Rokka vähän mieitiskeli ja haisteli ilmaa. Loppuun käytiin viel läpi -päätä- ja olen siinä vähän hyppinyt yhden vaiheen yli joten palataan askel taakse päin ja saadaan se varmaan kuntoon ja toimivaksi!!!!

Äkkiä se tunti vaan aina menee siellä Turussa ja joka kerta tulee jotain uutta opittavaa tai korjattavaa ja hatut on taas ihan sekaisin!!!! Huomenna on jännä päivä edessä kun Rokka lähtee EIjan kanssa mejäkokeeseen, saas nähdä miten ukon käy jos vaikka tekee jotain omia pikku tempauksiaan!!!!