Keskiviikkona vietettiin muuten aika hiljaiseloa muutakun illalla kävelin Vaulammille ja siellä vähän innostuin tokoileen Uunon kanssa, tehtiin tunnari tietenki joka oikein hyvä. Kaukojen ekaa nousua palkkasin ylipitkältä matkaa ja ne ok, tehtiin myös kaukot liikkeenä, varmaan 9 vaihtoa ja kaikki kunnossa. Nyt tätä kirjoittaessani muistin että joskus pitää muistaa treenata sitä ihan loppua eli sivulletuloakin kun se unohtuu aikas monessa liikkeessä.... No täytyypi laittaa ylös!!! Metallikapulan pitoa otettiin pari kertaa ku saisi pitää sitä hieman tiiviimmin suussa, nyt vähän hölskyy kun juoksee sen kanssa. Muuta ei varmaan treenattu kun mun piti lähteä Ypäjän kylään maasto tarkastukselle ens viikon mejäkoetta varten ja maastothan oli oikein hyvässä mallissa!!!smiley

Uuno treenaa nykyään syviälihaksia Leevin trampoliinilla!!!

Torstai meni päivä töissä ahkerasti ja kotona ei sitten jaksanutkaan enään muuta tehdä kuin maata sohvalla hetken ja mennä nukkumaan. Perjantaina heti töiden jälkeen treffattiin Kati ja koirat elonkierrossa ja mentiin ihanalla kävelylle aurinkoisessa ilmassa, kiitos seurasta!!! Lenkin jälkeen tokoiltiin vähän siinä parkkaipaikalla. Rasmus pääsi tekemään ensimmäisenä tunnarin ja se ihan täydellinen, perään etsittiin vähän ruudun keskikohtaa ja se kyllä vähän hukassa mutta löytyi kuitenkin!
Rokan kanssa aloitettiin kanssa tunnarilla ja teki oikein nätin tunnarin vaikka olikin aika eloisa!!! Sivulletuloja joka suunnasta ja ne kyllä parantuneet hurjasti. Ruudun keskikohta ihan hukassa mutta se löytyi muutamalla toistolla eli lätkän kanssa tehtävä nyt ennen kisoja paljon että on selkeä paikka minne juosta. Kaikki jäävät kerran läpi ja ne ihan nappiin.
Uunon kanssa aloitettiin kanssa tunnarilla ja se paras mun koirista sillä kertaa!!! Ruudun keskikohta hyvin hallussa ja aktiivisesti lähti sitä etsimään jos ei ihan osunut ekalla kerralla keskelle. Noutoa super pitkältä matkaa ku haluan siihen vähän vauhtia lisää ja hyvin hakee, palkkasin suoraan leluun aika taakse että saadaan se palautus paikka kuntoon. Seuraamista ja siinä aika monta variaatioo ensin ihan tempo muutoksia ja jos lähden hitaasta käynnistä juoksuun niin se vaikea. Käännökset hyvin ja tehtiin paljon ravikäännöksiä ja ne kanssa hyviä. Seuraaminen kokonaisuutena todella kivan oloista ja tuntuista eli kyllä se siitä pikku hiljaa kehittyy sellaiseksi kun haluan!!!
Illalla käytiin vielä tekemässä Eijan kanssa muutamat jäljet metsään tätä päivää varten ja sitten se päivä taisikin olla aika pitkälti siinä!!!

Tänään lauantaina on ollut aikamoisen koiramainen päivä, päivällä käytiin ajamassa Eijan kanssa eilen tehdyt jäljet pois. Rokka aloitti mun koirista ja teki ihan hyvää perusjäljestystä, toisella kulmalla vähän ajautui pitkälle mutta muuten oikein hyvin. Rasmukselle oli myös oma jälki jossa jopa yksi kulma ja siinä katko, Rapa nyt jäljesti niinku aina enneki eli varmasti ja ihan super hyvin. Puolet jäljestä meni liina maassa kun eipä se siitä jäljeltä mihinkään lähde!!! Uuno pääsi kanssa tekeen pienen haistelu urakan ja se oli todella hyvä, voisi sanoa et parempi kuin Rokka. Taitaa kyllä olla pakko ilmoittaa Uunokin johonki mejä kokeeseen koska jäljestää kyllä todella varmasti ja hyvin ja nyt sai kepitkin olla maassa ihan rauhassa!!!

Samalla reissulla kävin pyöräileen Uunon ja Rokan kanssa reippaat lenkit ja mentiinkin aika vauhtia molempien kanssa. Uunon ravi tempo on aika vauhdikas saa ihan fillarilla sotkea tosissaan et pysyy sen mukana, se vaan nauttii mitä lujempaa mennään!!!
Iltasella ajeltiin Pukon kentälle ja vähän ensin tokoilin Rokan kanssa tehtiin ruutu molemmista suunnista ja ne oikein nätit, samoin merkit. Seuraamista pieniä pätkiä joka askellajissa ja voi sitä intoa ja riemua!! Eipä sitten enempää tokoiltu kun Rokka oli kyllä todella hyvä!!! Tokojen jälkeen kentälle saapuivat EIja ja Hanna, Hanna tuli näyttään/kouluttaa pallopaimennusta....
Kaikkee uutta pitää kokeilla ja ihmetellä ja niinpä Obelix ja Rasmus pääsivät vähän palloileen. Obelix oli kyllä aikalailla ihmeissään ja ajatukset ihan jossain muualla, hyvin kyllä oppi kiertään pallo taakse mutta eipä siihen oikein suvainnut koskea.... Rasmun tykkäsi puuhasta todella paljon ja tökki palloa aikas hyvin. Taakse kiertäminen sujui Rapan kanssa mallikkaasti eli voipi olla et harjoitellaan tuota tuossa pihamaalla vielä kesällä!!! Kiitos Hanna koulutuksesta!!!


Obelix pääsi leikkimään koulutuksen jälkeen Tuksu neidin kanssa ja voi että kun nuorisolla oli lystiä!! Obelixillä uusi tyttöystävä!!! heart

Pallohässäkän jälkeen Uunon kanssa tehtiin muutama kerta ruutua ja sinne oli nyt aivan kamala juosta kun hiekassa näkyi muiden koirien jälkiä, no kun muutama kerta harjoiteltiin niin tuo kammotuskohtaus katosi ja ruutuun juostiin nätisti ja suoraan!!! Ihmeellisiä aivoituksia tuolla Uunolla. Tunnari Eijan liikkuroimana nätisti, vähän ehkä hätäinen kapuloilla mutta kuitenki varmasti haisteli ja toi oman. Kaukoja peruuttamise yhteydessä ja ne hyvin, vähän tarkkuutta tassuihin kaipaan mutta idea ja mielntila oikea. Loppuun suoraluoksetulo leluun ja vauhtia riitti.
Rasmus pääsi suorittaan paikallamakuun Reiskan viereen josta jouduin vähän ojentaan sitä ku jotain hännän heilutuksiin näytti Reiskalle, tämän pienen ojennuksen jälkeen todella nätisti poitsut makoilivat! Rasmus pääsi sitten vielä juoskeen ruutuun kipolle ja sinne mentiinkin ihan hurjaa vauhtia!!!

Kotona vielä vähän työstin Uunon kaukoja tai paremminkin istumisesta seisomaan nousua kun päätin vaihtaa siihen tekniikkaa ja joka tietenkin tarkoittaa sitä että paljon treeniä tiedossa, no mikäs tässä treenatessa kun koira on kuitenki aina yhtä innokas!!!