Viime yönä oli satanut parisentiä lunta maahan, kyllä oli ihanan valoista heti aamusta alkaen. On se vaan niin ihanaa aina kun ensilumi sataa ja nyt se sitten on pysynyt maassakin pidempään kun sen hetken, viel ainakin on maa valkoinen!!!
Aamulla haimme ätin Viljo bernin mukaan ja suuntasimme metsään lenkille, otin kameranki mukaan jos saisi napattua joulukorttikuvan. Joulukortti kuva jäi kyllä haaveeksi, koirista oli niin kivaa kun oli tullut lunta ei ne malttaneet paikoillaan pyyä et olis saanu kuvan ( siis kaikki koirat samasa kuvassa). Tässä muutama otos
2075193.jpg
Viljo poseeraa =)
2075205.jpg

Tokoilimme myös aamupäivällä, Otettiin taas hyppynoutoa sen takia kun Rasmuksessa oli hirveästi virtaa. Olen miettinyt jos saisin menemään sen päättäväisemmin kapulalle, kun treenaan silleen et sillä on virtaa ja tarmoa niin jos se sit oppis tekeen sen niin -> siis sille jäisi sellaine mielikuva siitä. Tiedä sit tuosta onnistuuko tuo, mut kokeillaan. Tänään ainakin noudot upeita ja vauhdikkaita ja täynnä tarmoa niin kapulalle mennessä kun palautuksessa.
2075214.jpg

Kaukot otettii ensin ihan liikkeenä ja sitten perään leikkien ja palkkaten välillä ekasta nousustaja välillä sit taas muutaman vaihdon jälkeen. Kaik on muuten ihan hyviä,paitsi se seisomasta maahan meno....siin jumittaa seisomaan.... Siihen täytyy keksiä joku ratkaisu miten se saadaan toimimaan nopeammin ja paremmin. Voisi auttaa jos treenais vaan pelkkää maahanmenoa ihan erillisenä kun Rasmuksen maahanmenot on aina ollut hitaita, niin kokeilis vahvistaa niit enemmän. Tuota pitää nyt pohtia.
Seuraamisessa otettiin ihan vaan käännöksiä joka suuntaa ja heti palkka käännöksen jälkeen. Peruutus vaikutti oikein kivalta, pysyy hyvin rinnalla kun mä vaan muistan liikkua tarpeeksi rauhallisesti ja lyhyin askelin. Paha tapani on lähteä harppomaan taakse pitkin askelin, ei oikein toimi kun on noin pieni koira....
Muuten seuraamisen käännökset hyviä, paitsi 90 astetta oikealle paikallaan käännyttäessä tahtoo irrota vähän liian kauas, tuotakin pitää sit vaan tehdä namin kans. Pari kertaa otin niin et autoin namilla käännöksessä ja alkoi näyttään heti paremmalta.
Lopuksi vielä leikimme pallon kanssa ja siin samalla teimme maahanmenoa, tuos kyllä vajoaa maahan todella nopeasti kun odottaa pallon lentävän... Saispa nuo maahanmenot siirrettyä kaukoihin.
2075231.jpg

Iltapäivä ollaan vaan siivoilu ja kierrelty kaupoissa hakemassa sopivaa hyllyä makkariin,onneksi se löytyi sit lopulta.Meinas ihan hermot mennä!!
Illalla viel naksuttelemme tuttuun tapaan. Huomen toivottavasti ehdimme treenaan Marjan ja Tanjan kanssa niin saa taas vähän häiriötä peliin ja pääsee varmaan Kasperikin treenaan pitkästä aikaa!!