Eilen käytiin poitsujen kanssa heti aamusta lenkkeilemässä Muronkulmalla, oli kyllä jälleen todella hieno syys ilma. Lenkin jälkeen Rasmus vähän tokoili auton vieressä, tehtiin kaukoja ja ne todella hyvin tarjoili jopa itse sinne väliin asennonvaihtoja. Tuo tarjoaminen ei mua haittaa, pääasia että kaukot on iloiset ja Rapa tekee niitä reippaasti ja hyvällä ilmeellä. Metallinouto otettiin muutaman kerran ja se kanssa ihan ok. Loppuun liikkeestä istuminen ja se myös kanssa ihan super hieno. Rokka sitten vuorollaan teki luoksetulon stoppeja puun kierron yhteydessä ja stoppaa kyllä aika kivasti. Suoria luoksetuloja tehtiin kanssa ja siinä heitin nyt joka kerta pallopään mun taakse niin sai tulla niin lujaa kun jaloistaan pystyi. Nouto otettiin pari kertaa ja molemmat oikein hyvät. Loppuun vielä vähän seuraamista, jossa palkka perusasennoista ja seuraaminen nyt oikein mallikasta!!!

Kamerakin oli lenkillä mukana ja tässä muutamia otoksia:

Pojat syksyisessä metsässä

Väsynyt lenkkeilijä!!!

Täältä tullaan mamma!!

Tänään sitten kiireisen päivän jälkeen ehdittiin vähän treenaileen MTT:n pihassa, teemana oli molemmilla pojilla vauhti ja iloisuus. Rasmusken kanssa aloitettiin kaukoilla ja oli ihan SUPER HIENOT, välillä peruutteli ja välillä taas tarjoili itse asentoja mutta Rapalla oli todella kivaa kaiken aikaa. Häntä heilui kaiken aikaa ku tehtiin kaukoi ja Rapa näytti ihan siltä ku olis hymyilly ja välillä jopa naureskellu mulle!!!! Ruutu tehtiin 3x kipon kanssa ja kaikki kerrat todella vauhdikkaat. Loppuun muutama suora luoksetulo ja niissä oli ainakin vauhtia. Rapan kanssa iloisuus ja vauhti teema onnistui oikein hyvin ja jäi kyllä niin hyvä mieli noista treeneistä.

Rokan kanssa aloitettiin suoralla luoksetulolla ja nyt niin että Sakke käskytti, eipä tule minään yllärinä et tuo pikku mies juoksi ihan henkensä edestä joka kerta mun luokse. Luoksetulon stoppeja tehtiin puun kierron kautta ja stopit oikein hyvii, selkeästi Rokka vähän jopa kuumuu tuosta puun kiertämisestä sillä alkaa hieman koheltaan ja soheltaan joka suuntaa, mutta kivaa oli!!! Kaukot tehtiin ekaa kertaa niin että joku seisoi Rokan takana, mutta ei mitään ongelmaa hyvä treenata tuollaisii kisamaisii juttui pari päivää ennen kisoja ekaa kertaa!!! Lopuksi vielä liikkeestä seisominen joka myös erittäin hieno, nyt sitten vaan odotellaan sunnuntaita ja tokokoetta.

Huomenna ajattelin vielä ottaa Rapalla muutaman ruudun ja tunnarin ja Rokan kanssa tehdään varmaan muutama luoksetulo ja ehkä nouto, tietenkin kaikki tehdään iloisesti ja vauhdikkaasti!!! Mä kyllä oikein odotan sunnuntaita sillä molemmat pojat ovat olleet nyt tosi hyvii treeneissä, kiva mennä kokeeseen katsomaan et mitä siellä tapahtuu voi hyvin käydä ettei kumpikaan saa tulosta mutta me sit ainakin pidetään kivaa siellä kehässä!!!!