Tänään se sitten tuli nimittäin syksy ja eka aamupakkanen, voi kun oli ihana aulkoilla koirien kanssa aamusta kun maa oli jäässä ja koirat juoksi ihan hulluna rapisevalla sänkipellolla!!! Voi ihminen ja koirat olla pienistä asioista onnellisia!!!

Aamusta suunnattiin pukon kentälle tekeen hyppyjumppaa Anskun kanssa ja tänään hyppimääne ei päässyt kuin Rokka ja Fyra, tehtiin korkeuden arviointia ja Rokka hyppäsi nyt ihan puhtaasti 50cm korkean hypynki eli tekniikka parantunut hurjasti!!! Myös ylöspäin suuntautuvaa hyppyvoimaa treenattiin ja se myös oikein hyvin!! Anskun ja koirien kanssa samalla vähän lenkkeiltiin ja parannettiin maailmaa, kiitos mukavasta aamupäivästä!!

Samalla retkellä mun koirat pääsi tokoileen Rapan kanssa tehtiin suoria luoksetuloja joissa oli vauhtia. Rallytokon eteentuloja ja oikealla puolella kulkemista jossa Rapa kyllä parantunut hurjasti. Uunon kanssa tehtiin ensiksi hyppyä ja nyt todella korkealla hypyllä, ekalla kerralla kolautti vähän takajalkojaan siihen mutta sitten hyppäsi ihan puhtaasti. Madalsin vähän estettä ja perään pari alokasluokan hyppyä jotka oikein hyvin, pysyy hyvin paikoillaankin kun kävelen vierelle. Liikkeestä maahanmenoja ja nyt tarkasti katsottiin et Uuno menee suoraan maahan ja menihän se suoraan ku mä kuljen suorassa. Jäävien"seuraamista" ihan erillisenä kun siinä vähän irronnut musta mutta nyt sekin todella tiivistä ja kivan oloista. Seisomasta sivulle istumaan tulemisia muutama kun ne silloin "kokeessa" vaiketa mutta muutamalla toistolle ne parani. Loppuun pari luoksetuloa ja ne ihan ok!!! Rokka treenasi hyppynoutoa ja ne oikein hyvin. Pari suoraa luoksetuloa ja niissä oli ainakin vauhtia ja kolmantena treenilistalla ohjattu. Tehtiin molemmat puolet pari kertaa ja sit merkkiä palkkasin muutaman kerran. Vasen näyttää olevan vaikeampi eli se teho treeniin ja muutenki suuntii tarvis treenata enemmän vaikka sisällä alustojen kanssa niin saisi niihin varmuutta!!!

Obelix pääsi myös mukaan ja sai olla häiriökoirani eli oli kentällä kaiken aikaa ku muut koirat treenasi välillä se vei kapulat tai oli muuten vaan vähän tiellä mutta eipä se menoa haitannut vaan hyvää häiriötreeniä muille koirille. Sai Obelix muutaman lihapullanki syödä ja touhuta vähän omia temppujaan!!!

Iltapäivällä oli vuorossa Uunon paimennus hetki ja oltiin ekaa kertaa sisällä ja meni muuten todella hyvin!!! Uuno pystyy nyt menemään maahan ku ei ole sitä kamalaa mutaa ja muutenkin paimensi hyvin. Tehtiin kaaria jotka mun mielestä jopa parempii kuin ulkona, pysähdykset myös hyvii mutta tarvii olla tarkkana ettei Uuno karkaa sieltä maasta liian aikaisin. Toisella kierroksella tehtiin poispäin ajoa ja siinä alkoi selvästi idea löytymään ja saatiin muutama hyvä pätkä tehtyä eli kyllä talveksi riittää treenattavaa!!! On paimennus vaan edelleen niin ihanaa ja haastavaa!!!