Tänään aamutuimaan lähdettiin poikien kanssa samoileen Elonkiertoon ja samalla ihaileen ihanaa syys ilmaa. Elonkierron parkikselle Rasmus ja Rokka pääsivät vähän tokoileen, Rapa aloitti kaukoilla jotka oikein iloiset ja muutenkin hyvän näköiset. Perusasento treeniä tehtiin niin et mä aina kääntyilin johonki suuntaan ja Rapan piti itse oivaltaa tulla sivulle tiiviisti ja kyllähän nyt noin viisas koira oivaltaa sen oitis!!! Luoksetuloja otettiin muutama ja nyt teemana stopin jälkeinen liikkeelle lähtö eli lähtee stopin jälkeen mahdollisimman lujaa mua kohti, Rapa onnistui oikein hyvin ja tuli omaan tapaansa nähden reippasti mun luo. Liikkeestä istuminen tehtiin keran liikkeenä ja sitten suora palkalla, molemmat oikein hyvät. Loppuun vähän temppuja ja hassutuksia!!!

Rokka aloitti tuolla samaisella perusasento treenillä ja sen kanssa ei olla sitä paljoa tehty mutta pikku ukko loisti oikein tänään, lähti nimittäin todella hyvin tarjoamaan perusasentoa!!! Kaukoja tehtiin liikkeenä, ekaksi palkka ekasta noususta ja sitten ihan kokonaa, molemmat super hienot. Maasta perusasentoon nousua treenattiin aikas monta kertaa ja nyt selkeästi pomppaa jo mun viereen istumaan käsksytä eli siis tämä parantunut paljon. Luoksetulo otettiin kolme kertaa ekaksi kaksi kertaa stopilla niin että ekan pysäytin suullisesti ja toisen käsimerkillä, yllätys yllätys tuo suullinen oli parempi eli tätä täytyy nyt alkaa miettiin ja varmaan vahvistaan tuota käsimerkkiä ku silleen saa kuitenkin näyttävämmän stopin aikaiseksi. SItten perään tietenkin vielä suora luoksetulo, joka hyvin vauhdikkaasti!!! Liikkeestä seisominen tehtiin viel pari kertaa ja se tosi hyvin.

Siinä ne sitten olikin ja jatkettiin lenkkiä eteenpäin. Huomenna tiedossa Katin kanssa kunnon samoilu lenkki, aikun kivaa pitkästä aikaa ja sitten myös Eijan kanssa tokoilemaan ja illalla vielä Tiian ja Onnin kanssa lenkille!!! Siis huomista odotellessa!!