Aamusta lähdettiin Helsinkiin, Rapa sekä Rokka kävivät laittamassa vähän siemeniä pankkiin tulevaisuuden varalle ku ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu!!! Samalla reissulla meidän kyydissä kotiin tuli Obelix!!! Sakke sai nyt oman koiran ja sehän on tietenkin berni!!!! Aika hassu ihmeellinen yhteensattuma kun tasan 9kuukautta sitten jouduimme luopumaan Kasperista ja tänään sitten uusi berni asteli miedän elämään, kaikella on varmasti joku tarkoitus!!

Metallikapula on aika kiva!!!

Tuleva suojelukoira!!!

Uunolla oli ohjelmassa tänään lampaat eli käväistiin vähän paimentaan Somerolla, ensin haettiin iso lauma kasaan laitumelta ja jaettiin siitä lampaita kahteen eri aitaukseen ja homma sujui oikein hienosti Uunon kanssa!!! Rohkeutta tulee kaiken aikaa lisää sillä uskaltaa lähtee kauemmas ja kauemmas kaiken aikaa musta lampaiden perässä ja sehän on vaan hyvä!!!

Toisella kierroksella harjoiteltiin maahanmenoja lampaiden takana pienemmässä aitauksessa ja sujuu aikas kivasti. Eipä haitannut Uunon vaikka välillä mutaa oli todella paljon menee silti nätisti maahan kun pyydetään!!! Kyllä tuo edistyy tuossa paimennuksessa vaan niin hurjaa kyytiä etten mä meinaa perässä pysyä!!!

Iltasella piti viel mennä tokoileen mutta suunnitelmiin tuli sitten vähän muutoksia kun jouduin istumaan lääkärissä et sain kuurin noihin poskionteloihin et saisi tuon ilman taas kulkemaan.... No toivattavasti seuraavalla kerralla ehditään tokoileenkin!!