Tänään oli jälleen historiallinen päivä; mä kisasin ekaa kertaa tokossa EVL:ssä, Rokka kisasi ekaa kertaa EVL:ssä ja ylipäätään suomessa eka kooikeri kisasi EVL:ssä!!! Olisi ihan kiva tietää kuinka monta kooikeria on ylippätänsä koko maailmassa kisannut EVL:ssä tai on toko valioita, täytyypi tutkailla asiaa joskus kun ehtii. On vaan niin kiva tehdä historiaa JÄLLEEN!!!! No tavoitteena oli saada tulos mutta siitä vähän jäätiin, mutta meillä oli kivaa Rokan kanssa ja jäi todella hyvä fiilis kokeesta ja kisasta ylipäätänsä.

Paikallaolot molemmat meni ihan nappiin, istumista vähän jännitin kun ei olla taidettu tehdä koko aikaa ikinä muiden seassa mutta oli istunut todella rauhallisesti. Makuussa oli ajoittain haistellut vähän maata ja katsellu ympärillensä mutta muuten hyvin!! Seuraaminen oli ihan Rokan tasoa, mä vähän toivoisin siihen lisää asennetta ja jotain sellaista sähäkkyyttä olen kyllä toivonut siihen noita jo jonkin aikaa ja ehkä tässä joskus keksin miten ne rakennan. Entinen idari eli nykyään salamakävely oli ihan uus tuttavuus meille eikä olla sitä koskaan otettu kokonaisuudessaan, hyvä mennä kisoihin kokeileen... Se onnistui oikein hyvin ja mä jopa taisin tehdä sen ihan oikein, maahanmeno hieman hidas mutta muuten kaik oikein hyvin. Luoksetulossa pari maahan käskyä alussa kun Rokka ihmetteli jotain muuta ja sitten seisominen Rokan mielestä ihan yliarvosttetua eli juoksi suoraan maahanmenoon!!!! Tuota seisomista tarvii nyt kanssa miettiä ja pohtia miten sen saisi toimimaan ja siitä saisi sellaisen nopean ja sähäkän. Ruudussa sitten jäi johonkin ruutu maailmaan kun sitä katseli ja unohti merkin ja ei ollut sinne ohjattavissa. Tuo ruutu kyllä vähän harmitti kun sen Rokka oikeesti osaa merkin kautta ja tekee todella upeasti mutta nyt ei vaan onnistunut.

Toisessa osiossa ohjattu jonka arvelin olevan paha juttu kun ei olla niin hirveästi niit suuntii päästy treenaan ja nyt suunta treenit jatkuu ja niitä pitää  vahvistaa paljon. Ohjatussa siis ajautui väärälle puolelle. Hyppynouto ok muuten mut meinasi tulla esteen ohi ja se palautusvauhti olisi saanut olla parempi. Tunnarissa hieman sähelsi mutta muuten hyvä. Kaukoissa haisteli kovasti maata mutta pystyi kuitenkin keskittyyn tekemiseen ja ne hyvin.

Kokonaisuutana olen tyytyväinen koska kuitenkin tuo harppaus tuonne kuninkuusluokkaan tuli aikas äkkiä ja ei ehditty ihan hirveästi noita liikkeitä hiomaan. Nyt tietää mitä tarvii treenata ja mihin tarvitaan varmuutta, mutta eipä mitään sellaista hirveän suurta yllätystä tullu vaan oikeestaan tiesin noi jutut missä mennään metsään ja missä ei. Vähän meitä molempia hämäsi kun ei enään kysytä onko ohjaaja valmis vaan liike alkaa heti kun koira on perusasennossa vierellä ja tää myös yksi syy miks se ruutu meni metsään. No mutta tuokin on sellainen asia mitä pitää vaan treenata ja harjoitella treeneissäkin ettei voi käyttää mitään valmistelevii käskyi tai mitenkään "näyttää" koiralla kohdetta eli siis kisanomaisia treenaja pitäisi tehdä paljon niin saisi noihin tilanteisiin varmuutta niin mulle kun koiralle. Nyt vaan paljon kivoja treenejä ja kohti uusia kisoja!!

Paikalla istuminen 2min                                 10

Paikalla makuu 4min häirittynä                     10

Seuraaminen                                                     7

Salamakävely                                                     8

Luoksetulo                                                          0

Ruutu                                                                   0

Ohjattunouto                                                       0

Hyppynouto metallilla                                       8

Tunnistusnouto                                                 9.5

Kaukokäskyt                                                        7

Yhteensä 175.5 pistettä ja EVL 0

Rokan suorituksen voi katsoa TÄSTÄ!!!

Rasmus oli kanssa mukana ja pääsi väliajoilla tallusteleen halliin ja tekeen kaikkia kivoja juttui et saataisiin joskus tuo halli ahdistus pois, hyvää treeniä siis siihen!!! Rapa olikin tänään oikein rento hallis ja vaikka mä jännitin Rokan suoritusta niin ei ottanut musta mitään painetta, ollaan siis menossa parempaan suuntaan selvästi!!!