Eilen lauantaina käytiin poitsujen kanssa Vaulammilla ja samalla vähän tokoiltiin. Rokka sai aloittaa ja tehtiin avoimen luokan hyppyä, paluu hyppy näytti oikein hyvältä. Esteen takana istumista pitää vielä vähän vahvistaa sillä herkästi jää seisomaan tai sitten jos sanoo vähänkin liian voimakkaasti käskyn niin menee maahan. Ihan ekaa kertaa Rokka teki ohjattua noutoa kapulan kanssa , tehtiin oikeaa puolta ja sujui kyllä todella hyvin. Kääntyy sähäkästi merkiltä ja tuo kapulan mulle todella lujaa. Tätä täytyy alkaa treenaileen nyt jatkossa enemmän, niin tulee jotain uusia juttuja mukaan treeneihin. Seuraamista tehtiin pitkähkö pätkä ja niin et palkkasin kaikki perusasennot ja selkeästi seuraaminen parantunut ja tullut tiiviimmäksi. Loppuun piilotettiin vielä tunnari kapulaa ja edelleen tuo ukkeli etsii todella hyvin kapulan!!!

Rasmuksen kanssa tehtiin myös ohjattua ja sujui oikein hyvin. Nyt ei edes ohittanut merkkiä vaan meni sinne kuuliaisesti joka kerta. Kaukoja tehtiin leikkien ja näytti oikein kivalta. Seuraaminen myös oli todella mallikasta ja tiivistä, täyskäännöstä täytyy vähän alkaa treenaa erikseen sillä siinä tuppaa vähän jäämään jalkoihin.

Tänään mentiin aamusta koko perheen voimin Elonkiertoon lenkkeileen ja sen jälkeen oli tarkoitus mennä kartanon puistoon ottaa muutama syyskuva pojista, mutta tuo kuvaaminen jäi.... Pikku pojat nimittäin päättivät pyöriä jossain paskakasassa keskellä sänkipeltoa ja olivat niin likaisia ettei sen näköisiä/hajuisia koiria viitsinyt kuvata!! Toivottavasti noita kauniita ilmoja on viikolla niin pääsee sitten kuvaileen.

Illalla mentiin Pilvenmäelle vähän aksaileen Rokan kanssa, ennen aksaa Rasmus sai tokoilla hetken. Otettiin liikeestä istuminen ja se meni erityisen hyvin. Metallinouto otettiin muutaman kerran sekin oikein hyvin kun ensin Rapa kävi moikkaan Johannan ja Anjan. Rokan kanssa agi ei sitten oikein sujunut, mä ohjasin vähän miten sattuu ja unohdin kertoa seuraavan esteen tai sitten sattui jotain muuta..... No lopulta saatiin onnistuun ihan kivasti rata ja siihen tyydyttiin, keppeihin olin tyytyväinen sillä ne suorittaa jo todella reippaasti ja A:n kontaktille pysähtyi myös hienosti. Radan jälkeen otettiin keinua pari kertaa niin että Johanna laski sen ja huomattiin että Rokka selkeästi säpsähtää keinun maahan kolahdusta ja treenattiin sitten pelkkää kolahdusta. Nyt täytyy alkaa paljon treenaamaan tuota keinua koska se on kuitenkin aika vaikea este koirille eli joka kerta kun päästään kentälle niin me treenataan ainakin keinua ja sen kolahduksia!! Kiitoksen Johannalle ja Anjalle hyvistä neuvoista ja ohjeista, niitä me tarvitaan paljon Rokan kanssa!!!

Treenien jälkeen käveltiin poitsujen kanssa kunnon reipas lenkki ja sitten kotiin. Illalla ohjelmassa oli vielä koirien pesu ja kun innostuin niin pesin Kasperinkin, nyt meillä asuu kolme puhdasta ja hyvän hajuista koiraa!!!