Maanantaina käytiin treenaileen Tanjan ja Sirkan kanssa yhdessä rokkasen parkkiksella ja olikin todella hyvä treeni paikka. Rasmus pääsi kokeileen Tanjan itse tekemää hienoa estettä kun tehtiin pari hyppynoutoo ja kyllä oli hienot noudot niinkuin estekkin! Ruutua tehtiin 5 kertaa ja joka kerralla Tanja heitti palkan stopista. Oli Rapalla intoa vaikka kuinka joka kerta meni laukaten ruutuun ja ei yhtään into laantunu vaikka vähän tiukasti sanoin kun sinkoili katsoon jokaisen lumikokkareen minkä näki!!! Aika hauska ukkeli!!! Luoksetuloja tehtiin ylipitkällä matkaa ja ihan törppöjen kanssa, eka suora sit stoppien kanssa ja loppuun vielä pari suoraa. Kaikissa oli hyvä vauhti ja stopitkin oikein kivat! Kaukoja otin ihan pari silleen et pääsin palkkaan ekan nousun ja ne myös upeat!!! Oli Rapa kyllä oikein loisto tokoilja!!!

Rokka pääsi myös tutustuun esteeseen ja hyppää niin kivasti yli. Eka "vedin" pari kertaa namilla yli ja sit tehtiin niin et pidin kiinni koirasta kun heitin namin yli ja hetken päästä sit käskyllä sai hypätä!! Onnistui ihan super hyvin. Muutama sivulle tulo otettiin ja niissä on hieman hiomista vielä ja aika paljonkin..... Luoksetulo otettiin Tanjan avustuksella ja hyvinhän se pikku vauhtimato sieltä sinkosi leluun!!! Ruu ja Sirkka treenasivat siinä vieressä kaiken aikaa ja Rokka oli jälleen mulla irki, kertaakaan ei lähteny sinne ja jos jäi katseleen Ruun puuhia niin ei tarvinnu kun hiljaa kutsua niin tuli täysiä leikkiin mun kanssa lelulla!! Tää on kyllä aivan mahtavaa et ei mene häiritseen muita vaan pysyy mun mukana!!! Leikittiin tietenkin Rokan kanssa paljon ja on ihan super intona noihin narupalloihinsa..... Siis niitä pitää hyödyntää paljon kun herran kanssa puuhastelee.

Sirkalla sattui olemaan autossa kuollut pupu ( siis oli varmaan treenannu noita noutaja juttui, ei meillä päin yleensä ajella kuollut pupu autosssa!!!) ja pojat pääsivät sitä katsoon. Rokka oli todella kiinnostunut siitä ja haisteli sitä tarkoin. Rapa taas kävi toteemassa jaaha et tuollainen ja meni omiin puuhiinsa..... Rapa kyllä tykkää pupu jäljestä ihan sikana mutta tää paikka mis se oli niin ei varmaan ihan nyt ollu Rapalle sopiva!!!!

Tiistaina käytiin koko lauman kanssa kunnon metsälenkki kun oli todella ihana pakkas aamu. Kyllä oli virtaa ukoissa, kamara jälleen kotona kun olisi saanut jotain vauhti kuviakin....no ehkä niitä tässä viel talven mittaan tulee otettua. Illalla alkoikin sitten kova pakkaamis urakka ja koirat piti pestä, siin se ilta vierähtikin. Ei voi kun ihmetellä kuinka paljon täytyy ottaa vaatteita ja tavaraa kuuden päivän reissulle mukaan.....no voi olla et mulla on jotain ylimääräistäkin mukana. Parempi liikaa kuin liian vähän!!

Tänään aamulla viel katselin että kaikki koirien ja mun kamat on mukana ja sit saikin kiitää töihin. Ennen töihin lähtöä ehdin sentään kunnon lenkille elonkiertoon ja kartanon puistoon. No eiköhän tuo lintukoira Rokka bongannu fasaanikukon ja kävi ajaan sen todella mallikkaasti ylös, se ampuja vaan puuttui. Täytyy kokeilla päästä jonkun metsästäjän mukaan kun tulee sellainen aika, sillä todella hienosti työskenteli sen fasaanin kanssa, voi olla taas ylpeä lintukoirasta!!!!

Nyt istutaan yö töissä ja huomenna sitten iltapäivällä kohti Hollantia Rapan ja Rokan kanssa. Blogi päivittyy seuraavan kerran ensi viikolla matkakertomuksen ja -kuulumisien merkeissä!!!