Lauantaina heti aamusta Sirpa ja Reijo tulivat piipahtaan kooikeri tyttöjen kanssa ja kyllä pojilla oli hauskaa kun saivat naisvieraita. Rokkaa vähän aluksi jännitti kun tuli keralla niin monta tyttöä kylään mutta äkkiä siitä toipui ja alkoi juoksemaan niiden kanssa kilpaa pitkin pihaa!!! Varishan oli edelleen sulana joten Rokka pääsi tekeen muutaman varisnoudon tyttöjen lähdettyä. Mentiin nyt metsään ja tällä kertaa niin että mä vein variksen jonkin matkan päähän ja Sakke sit lähetti Rokan hakeen. Ekalla kerran toi variksen ensin mulle kun ei muistanu ihan et kenen kans oli nyt tekeen töitä. Tehtiin pari harjoitusta sitten vielä ja näissä molemmissä palautti linnun todella hienosti Sakelle!!! Kaikilla kolmella kerralla painoi ihan täysiä varikselle, vähän sitä haistoi ja sit lintu suuhun tukevasti ja takaisin eli todella hyvää työskentelyä ainakin mun mielestä!!

Iltapäivällä käytiin Rapan ja Rokan kanssa Latarissa Marjan luona kun sinne tuli noutaja väkeä treenaan nomea ja mä otin niistä muutamia kuvia. Rapa pääsi tekeen myös muutaman dami tehtävän ja tykkäsi kovasti ja oli ihan innoissaan!!! Roksu pääsi vaan tutustuun uusiin ihmisiin ja vähän leikkiin tollojen kanssa, mutta tämä oli todella kivaa ja tärkeää.

Roiston tyylinäyte!!!

Illalla suunnattiin Kiipulle koko lauman voimin ja pojat pääsivät pitkästä aikaa tekeen tuttavuutta kilien kanssa kun ne juoksenteli vapaana pihalla. Kasperi olisi välttämättä halunnu juosta niiden kanssa kilpaa, mutta ei uskallettu päästää sitä irti kun ei olis tienny mihin asti se olis neidit juoksuttanu!!!

Rokkaa kilit ei hirveästi kiinnostanu vaan leikki mieluummin Nekku-koiran kanssa. Kävi vaan vähän haisteleen niit ja sit takaisin Nekun luo. Rapa oli samoilla linjoilla et Nekku on paljon kivempi, no pari kertaa vähän juoksuttaan kilejä mutta ei sitten jaksanu kauaa kun kilit ei pahemmin karkuun juosseet!!!

Tänään aamusta käytiin sänkipellol käveleen koiruksien kanssa ja sit loppu päivä ollaan oltu vaan ja mä olen nauttinu viimeisestä sairasloma päivästään. Huomenna olisi sitten paluu arkeen ja töihin, pitkästä aikaa. Tokoakin täytyy kokeilla taas joku päivä treenailla ja suunnitelmissa olisi käydä vetään viel jäljetkin ennen talven tuloa, no saa nähdä taas miten tässä ehditään.