Eilen heti aamusella lähdettiin poikien kanssa lenkille Elonkiertoon ja saatiin seuraksi Ansku ja länderi neidot, kyllä oli pojilla kivaa kun oli kolme neitoa mukana lenkillä!!! Rokka ja Fyra juoksivat minkä jaksoivat ja nuorisolla näytti olevan todella kivaa!!! Kiitoksia seurasta ja mennään taas uudestaan kun vaan ehditään!!!

Tänään käytiin poikien kanssa käveleen metsäs ja samalla tehtiin kunnon hankitreeni tarpomalla umpihanges pitkin peltoja. Kyllä tuntui ainakin mulla jaloissa ja toivottavasti oli pojillekkin edes jotain pientä vastusta!!! Illalla mentiin aksaileen maneesille ja Sirkka oli jälleen kehitellyt meille oikein kivan 18 esteen radan.

Tehtiin rata ensin pariin kertaan ja Sirkka kellotti ajat, sitten perään viel rata "väärin päin" pari kertaa kun kerran aikaa jäi ja vikalla kerralla se meni nollana läpi!!!! Rokan kanssa meni oikein hyvin, ekalla radalla vähän sähläsi kun oli taas niin kivaa mutta hyvin silti lukee mua kunhan mä vaan muistaisin ohjata kunnolla. Kokeilin myös takaaleikkausta kepeille mutta se ei onnistunut vielä, vikoilla radoilla tein sitten takaaleikkauksii putkeen ja esteille ja ne toimi hyvin täytyy niitäkin kyl vielä treenata. Me kaivattaisiin Rokan kanssa kovasti tuollaisii tekniikka treenejä ku mä en tiedä miten kaikki tuollaiset hienoudet pitäisi opettaa ja miten mun pitäis mennä.

Loppuun otin viel keppejä ihan erillisenä ja ne kyllä nopeutuneet hurjasti ja nyt Rokka pujotteli niitä jo silleen hyppien vuorotellen kummallekkin puolelle. Keinua tehtiin myös ihan erillisenä kun en sitä radalla ottanut, ekoilla kerroilla vähän arasteli mennä ylös mutta sitten kun hokasi et nami siel odottaa niin meni todella rohkeasti sinne. Olin laittanut keinun alle esteen silleen et se vaan vähän laski, mutta ei tuottanut mitään ongelmaa joten otettiin pari kertaa niin et keinu laski vähän enemmänkin ja sujui hienosti. Loppuun viel vähän kolina treeniä ja ei enään reagoi siihen oikeestaan ollenkaan. Keinun kanssa Rokasta on kyllä tullu paljon rohkeampi et ehkä sekin saadaan tässä kuntoon kun vaan päästään ottaan sitä usein!!!