Aamu valkeni kun kummipoika tuli hoitoon ja sitä ennen piti ehtiä treenaan pikkasen. Tyydyttiin ihan sisätreeneihin ja otettii kapulan pitoa, siis tunnarikapulalla ettei pureskele sitä ja siirtele suussa. Sivulla pystyi pitämäämn kapulaa hienosti vaikka silittelin ja koskis kapulaankin, mutta sitten alkoi vaikeudet...kun itse lähdin liikkeelle niin eiköhän tuo pieni mies aina sit välil pikkasen ehtiny liikkuttaan suutaan ja kapulaa. Kokeilin ihan hiljaista kehumista ja toimi hyvin, paitsi sillon kun oli mun takana ja tulossa sieltä sivulle niin vähän kapula taas liikkui ja kerran jopa putosi.Oi joi joi.. Luulisin et auttaa kun tehdään vaan pito treeniä aina silloin tällöin ja nyt tietenkin teho kuurina et saadaan tuo pieni puureskelu loppumaan tai ei se ole oikeestaan pureskelua vaan kapulan liikuttelua kielen avulla. Lopuksi leikittiin naksun kanssa -arvaa mitä mamma haluaa- leikkiä eli keksin jonkun asennon istu, maahahn tai seiso ja odotan niin kauan kuin R sitä tarjoaa ja sit vaan -naks- ja palkka. Tänään vahvistettiin seisomasta maahan menoa kun on ollut aikas hidas kaukoissa, tästä pikku hiljaa saadaan sekin toimimaan!!

Tulipas pimeä illalla nopeasti, mut tuohan ei meit haittaa vaan treenaamaan!! Aloitettiin ohjatulla ja siin vuoros oikea puoli. Ensin niin et oli vaan reuna kapulat, ettei pääse tapahtumaan virhettä ja hetsasin vähän oikeaa kapulaa et varmaan lähtee sinne -> oikein hyvin suoritettu!!
Sitten kaikki kapulat kehiin ja taas vein R merkille ja eikun käskystä hakee!!! VAUTSI vauhti olisi saanu olla palautukses vähän parempi, mut tuohon keskitymme eri treenis ku nyt saadaan vaan nuo suunnat vahvoiksi. Kolmannella ja neljännellä kerralla toin keskikapulaa ja vasenta- lähemmäksi merkkiä, mut ei haitannut menoa ja palautus nopeus lisääntyi kerta kerralta!!! Nyt olen joka kerta viennyt kapulat itse, et seuraavaksi täytyy alkaa treenaan sitä et liikkuri viekin ne paikoillen.
Luoksetulo ketjutettuna väärinpäin, muuten hyvä mut maahanmeno liikkeestä tarvi kaksi käskyä joten otimme tämän osion uudelleen toimi todella hyvin kun palkkana namipallo (tennispallo mis sisällä nami). Sitten pari suoraa perään et vauhti saadaan pysymään hyvänä ja ei tulisi stoppien ennakointia. Olen huomannut että tuo namipallo on kyllä todella hyvä palkka kun sen saa heitettyä tarpeeksi pitkälle ja kun sisällä on nami niin toimii Raspulla hyvin!
Päätin sit siinä isäntää odotellessa vähän viel leikkii kaukojen kanssa, nopeita vaihdoksia matkaa kasvattaen. Ongelma on välillä istumasta seisoon nousu ku siirtää etutassuja vähän eteen, mut tuo on aika harvinaista. Mut vahvistettiin nousun jälkeistä muutaman askeleen peruuttamista että saisi kuvan et ku noustaan niin lähdetään peruuttaan. Empä usko et se kisois lähtee taakse päin ja mielummin sinne ku eteenpäin!! ;)

Lopuksi yksi ohjattu niin et "liikkuri" vei kapulat ja vein R:n merkille ja sit oikealle kapulalle lähetys. Meinasi jopa vähän ennakoida lähdön kapulalle!!! vauhtikin oli nyt aikas kohdallaan tuossa palautuksessa!! Mikäs tässä treenatessa ku kaik on sujunut suht mallikkaasti, Rasmus tykkkää kun teen sen kanssa uusia juttua kuten tuo ohjattu on aikas uus juttu meille, tulee vähän jotain pohdittavaa sillekkin eikä aina jauheta niit vanhoja samaja asioita!!!!