Johannan ja Marjan kans käytiin treenaan elonkierron parkkiksella tuos ehtoon esillä. Pimeä tulee vaan jo niin hirveän äkkiä, ei meinaa ollenkaan tajuta. Johanna ja Marja olivat jo aloitelleet kun mä en ihan ehtiny ajoissa...aika vaan menee niin hirveetä kyytiä ettei meinaa perässä pysyä.
Rasmus aloitti ruudulla, eka oli tyhjä ja stopista palkka. Hakeutui todella hienosti ihan ruudun takaosaan, et on menny pikkuisen päähän -> se kuppi on siel takana siis kannattaa juosta mahdollisimman pitkälle. Stoppi ei kyl ollu mikään maanmainio, mut tuohon auttaa kun treenailee vaan pelkää stoppia joku päiväkun kerkee!! ;) Perään pari kupilla. Tunari oli tänään taas mitä mallikkain, miks sen piti siel kisois epäonnistua.... No ens kerral sit paremmalla onnella kisoissa.
Otettiin seuraamis pätkiä kun Jeppe teki ruutua vieres. Jatkoin omia käännös harjoituksia. Rasmus kyl seuraa paljon paljon paremmin kun vähän varoitan ennen käännöstä enkä vaan kävele sen "päälle", hassu huomio!!! =) Ei ottanut edes häiriöö Jepestä vaik ihan vierestä juoksi ruutuun. Jatkoimme häiriötreeniä viel kaukoissa. Jeppe edellee juoksenteli vieres ruutuun ja merkille kun me teimme kaukoja. Muuten oikein kivoja ja nopeita vaihtoja, mut seisomaan nousus otti noin puolen sentin askeleen eteenpäin, työstimme sit taas taaksepäin menoa nousun yhteydessä ja kyl sujui sen jälkeen. Vaihdot olivat  todella teräviä ja vauhdikkaita varmaan vaikuttaa kun ollaan paljon naksuteltu vaihtoja sisällä.

Treenien jälkeen oli vuorossa Rasmuksen mielestä kivoin osia.....kurapellolle juokseen Johannan Nancin kanssa!!! Voi sitä vauhtia ja menoa...Kura vaan lensi, koiril oli ainakin hauskaa. Jeppe pappakin vähän intoitui juokseen, taisi kyllä olla sitä mieltä et juoskoon noi nuoremmat mä olen jo juossut ihan tarpeeksi!! :)

Kotona suoraan suihkuu niin koirat kuin emäntä. Ihanaa ihanaa täällä oli ruoka valmiina ja eikun syömään!! =) Pojat ottivat yhdessä piiiiiiiitkän paikallamakuun sillä aikaa kun söimme ja sit oli niiden vuoro päästä aterioimaan.