Päivällä käytiin poikien kanssa elonkierrossa lenkkeileen ja samalla Rapa teki muutaman kuppiruudun sekä liikkeestä istumisen, molemmat onnistuivat hyvin! Lenkin aikana tehtiin monta luoksetuloa ja alkaa Rokkakin hyvin tajuamaan mitä pitää tehdä kun kuulee -täällä- käskyn -> äkkiä mamman luo sillä on namia!!!Hymy

Viideltä meillä oli Sirkan kanssa treffit Murronkulmalla mejän merkeissä. Rapa pääsi aloittaan jälkiurakan ja jäljesti aivan sairaan hyvin, yleensäkin jäljestää hyvin mutta tämän päiväisestä olen kyllä äärettömän tyytyväinen! Ekalla osuudella oli tuplamakaus ja otti sen hyvin, kulmalla katko oikeaan ja sekin meni todella hyvin. Toisella osuudella taskumakaus ja kulmalla katko vasempaan, nämäkin todella hyvin. Kahdella viimeisellä osuudella tupla makuut ja vika kulma ihan tavallinen ja edelleen nekin hyvin. Katkoihin olen todella tyytyväinen, sillä mun mielestä teki ne nyt ekaa kertaa todella hyvin, ennen on vaan vähänniinku kävelly siellä ja haistellu sitä sun tätä mutta nyt teki hienosti töitä molemmilla ja löysi nopeasti rengastaen uuden veretyksen. Kaikki makuut myös merkkasi hyvin. Tuollaisen suorituksen kun saisi kisoihin niin voi jestas!!!Hymy ( Eija: mä selitän sulle noit makuita ku nähdään, niit vois kokeilla Reiskallakin)

Rokka pääsi sitten viimeisenä jäljestään ja sille tehtiin tällä kertaa makkarajälki. En ole ennen tajunnu tehdä koirille tuota makkara jälkee ja ymmärtäny kuinka hyödyllistä se on, KIITOS Sirkka neuvoista ja vinkeistä jälleen! Alkumakauksella Rokka vähän ihmetteli et miks täällä on makkaraa mutta alkoi sitten syömään ja lähti eteneen jäljellä hyvin. Parin ekan makkaran jälkeen pääsi selvästi juonesta kiinni ja jatkoi matkaa paljon varmemmin. Söi makkaroista varmaan 90% eli kuljettiin koko aika jäljen päällä tarkasti, juuri niinkuin oli tarkoituskin. Lopussa oli sorkka, no Rokka ei ollu ennen nähny sorkkaa ja tutki sitä hetken ja sitten alkoi leikkiin sen kanssa. Noin tulipa tutustutettua koira sorkkaankin ja heti siitä tykkäsi! Rokan jälki meni myös kokonaisuutena todella hyvin, näitä tarvii nyt tehdä lisää ja jos jaksaa niin vaikka kaikille koirille omat.