Tänään iltasella matkattiin Rapan ja Rokan kanssa jälleen Turkuun tokoileen Lentsun kurssille, tällä kertaa meitä opasti ja ohjasi Lentsun mies Jukka. Kiitoksia oikein mukavasta kurssi kerrasta!!!

Ennen ryhmän alkua treenasin Rapan kanssa hetken Kupittaan hyvässä häiriössä!!! Aloitettiin seuraamisella, keskityttiin juoksuun ja siitä teräviin pysähdyksiin eli palkka aina perusasennosta ja oli muuten hienoja perusasentoja ja muutenkin seuraaminen oikein kivaa. Pari suoraa luoksetuloa tehtiin ja ne todella vauhdikkaat. Ohjattua noutoa tehtiin edelleen alustojen kanssa ja nyt oikeaa puolta. rRpa selkeästi tajunnut että alustoilla voidaan treenata myös ulkona sillä teki todella hienoja merkkejä ja sieltä alustalle menoja!! Loppuun vielä ne ihanant kaukot ja edelleen näyttää hyvältä, täytyy muistaa kysyä ens viikolla Lentsulta et koska alan tekeen niitä ihan normaalisti. Kaukojen kanssa myös vähän leikittiin ja tuo ukkelihan olisi peruuttanut vaikka mihin!!!

Rokan treenit alkoi paikallaoloilla ensin istuminen joka oikein hyvin, välissä luoksepäästävyys ja sitten makuu. Makasi oikein tarkkaavaisena ja tuijotti kaiken aikaa vaan piiloon. Nyt onnistui myös hienosti istumaan nousu ja sitten hakeen palloa puskan takaa!!! Hyppynoutoa otettiin muutama kerta ja Roksuhan hyppäsi hienosti ja haki kapulan ja tuli sitten takaisin, vähän autoin takaisin tulo hypyssä et muistaa varmasti hypätä muuten lähes valmis liike. Avoimen luokan hyppyä katsottiin myös, aloitettiin paluu hypyllä ja se oikein hyvin. Mä olin ihan varma ettei pikku mies istu  käskystä esteen toisella puolella mutta tuohan yllätti jälleen mut. Istui heti käskystä ei siis mitään ongelmaa, täytyy vaan ottaa muutama kerta ennen kisoja et saa Rokan pysymään istumassa esteen takana ettei ala tarjoileen mitään muuta. Liikkeestä seisominen katsottiin ja se tehtiin ihan käskytettynä avoimen luokan malliin, muuten oikein hyvä mutta Rokka istui heti kun palasin sen sivulle seisomaan. No seuraavana tehtiinkin sitten seisomassa pysymistä eli pallo koiran eteen ja sitten kierreltiin koiran ympärillä ja hypittiin, lopuksi palattii vierelle ja siitä pääsi sitten pallolle suoraan seisomisesta. Tätä täytyy tehdä nyt jonkin verran sillä selkeästi meinaa lähtee istuun kun tulen vierelle. Loppuun otettiin vielä vauhti luoksetulo ja nyt niin että Rokasta pidettiin kiinni ja mä juoksin pois. Oli kyllä kivat treenit ja ehdittiin tekeen paljon kaikkee.

Rokan kanssa väliajoilla otettiin myös liikeestä maahanmenoa ja siellä maassa pysymistä, meni oiekin hyvin samoinku ihan perusnouto. Noudon yhteydessä tehtiin kapulan pito treeniä ja nyt pitää jo kahtalaisesti kiinni kapulasta vaikka mä silittelen kapulaa ja välillä koiraa. Luoksetulo tehtiin muutamaan kertaan stopin kanssa niin että heitin pallon ja sitten kolmannella pallo lensi vasta viiveellä ja silti stoppasi oikein hyvin. Loppuun tietenkin vielä suora luoksetulo, ei muuten yhtään himmaillu suorassa luoksetulossa vaikka tehtiin aluksi kolme kertaa stopin kanssa!!!

Huomenna onkin tiedossa taas toiminnan täyteinen päivä, no siitä sitten huomenna lisää!!